🔥İndirim Sapphıre RX9070 DÜZ Pure 29.999 TL (6-10 taksit var)

9070XT Gider akar
az çektirmedi. şu an sıkıntısı yok da yaşamak da istemiyorum. geçen pure 33 e düşmüştü. aslında 6 taksit bi tane alsam 15 gün içindeki fırsatları kovalasam çok iyi olur

az çektirmedi. şu an sıkıntısı yok da yaşamak da istemiyorum. geçen pure 33 e düşmüştü. aslında 6 taksit bi tane alsam 15 gün içindeki fırsatları kovalasam çok iyi olur
bütçe bu bantlarda ise 9070xt başka alternatifi yok şimdilik siyah bir ürün de alabilrisiniz nitro+ vs gibi elinizdeki ürününde satınca fiyatının düşersiniz daha avantajlıya gelmiş olur size

9070xt geçebilirsin ama kendin karar ver gerçekten ortalama 25 fps diyebiliriz oyun bakımından ihtiyaç duyuyor musun. ve ekran kartını satabilecek misin?
satılır 14-15k ya. en kötü borcuna girer diğer sene satarım elime daha çok para geçer zamlanacak çünkü

kısacası alacak arkadaşlar arada 1 2 bin tl fark var ve aynı şekilde taksit imkanı varken bu kartı değil 9070xt yi kesinlikle almalılar saf güçte bile takılsan 5070ti dan son güncellemesiyle %3 daha iyi bir oyun performansı veriyor.

bütçe bu bantlarda ise 9070xt başka alternatifi yok şimdilik siyah bir ürün de alabilrisiniz nitro+ vs gibi elinizdeki ürününde satınca fiyatının düşersiniz daha avantajlıya gelmiş olur size
geçen hb de nitro kaça düşmüştü? bir de amazonda xfx var 32500 e. amazonun iade süresi 30 gündü sanırım oradan almak daha mantıklı

geçen hb de nitro kaça düşmüştü? bir de amazonda xfx var 32500 e. amazonun iade süresi 30 gündü sanırım oradan almak daha mantıklı
xfx alıcaksanız swift almayın giriş seviye

ben 39kdan aldım aceleye denk geldi ama almasam kullanacak vaktim olmayacaktı :(

Benim şahsi görüşüm orta seviye bir ekonomik gelirse sahipseniz veyahut alt kesinlikle markaya o kadar abanmayın aynı kartın oc ve soğutması için (oc dedikleride oyun oynayanlar için 3-5fps max) verecek diye fazladan 5k bayılmayın arkadaşlar.

soğutma kısmında da bu ürünler teknolojik ürünler biraz undervolt videosu izlerseniz o 5k farklı 30dk da kapatabilirsin az çok size tavsiyem ucuzunu almanız yönünde artık belli başlı segmentteki bu parçalar zaten yeterli seviye soğutmayla geliyor ha 65 derece çalışmış ha 70-75 hiçbir etkisi olmaz sizlere. bu ürünler çok yüksek sıcakları destekliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,193
Üyeler
186,032
Son üye
Platoxin
Geri