asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,601
BEYAZ SİSTEM TOPLAMAK İSTEYENLER İÇİN VADE FARKSIZ 10 TAKSİT AVANTAJI İLE
Sanırım 10 taksit olduğu için avantajlı olabilecek insanlara faydalı olabilir düşüncesiyle paylaşmışİndirm nerede ?
vade farksız taksit avantajı için paylaşım yapıldı 10 taksit yada banka destekliyorsa vade farksız 6 taksit için çünkü piyasada bu karta vadefarksız fazla bankaya taksit imkanı veren firma yokSanırım 10 taksit olduğu için avantajlı olabilecek insanlara faydalı olabilir düşüncesiyle paylaşmış
10 taksit alıcaz diyede pahalı almaya gerek yok bu kartın edeceği max 32k
kral piyasadan haberin yok herhalde kartın piyasası 35 hep pure modeli beyaz oldugu için pahalıya satılır normal modelden ziyade10 taksit alıcaz diyede pahalı almaya gerek yok bu kartın edeceği max 32k
Piyasadan haberim var mı yok mu incele bakalım profilimi . .Vatanda vade farkıyla senin paylaştığının altına geliyor gece 22:00 dan sonra gir bakkral piyasadan haberin yok herhalde kartın piyasası 35 hep
vatanda vade farksız taksit 3 dostum burda 10 üstüne vatanda sappire pure modeli yok pulse ve nitro indrime giriyor yani zırvanı başka yere saklaPiyasadan haberim var mı yok mu incele bakalım profilimi . .Vatanda vade farkıyla senin paylaştığının altına geliyor gece 22:00 dan sonra gir bak
Anlamakta güçlük çektiğini düşünüyorum vade farkını versen dahi bu fiyatı geçmiyor diyorum vatanda indirime girdiğinde .vatanda vade farksız taksit 3 dostum burda 10 üstüne vatanda sappire pure modeli yok pulse ve nitro indrime giriyor yani zırvanı başka yere sakla