🔥İndirim Sapphire RX9070 XT Pure 35.999,00 TL (VDFKZ 10 TAKSİT)

Okuma yazma bilmiyorsun sanırım 10 Taksiti Savunuyorum Fiyatın cazip olmadığını söylüyorum.
bak hala yazıyor güzel kardeşim senin dedigin model bu model degil sappire pulse modeli bu ise beyaz pure modeli farklı ürün hala savunuyorsun farklı ürün

sizin dedginiz model

Usta kimse vade farksız taksite laf etmiyor. Sadece konu başlığında yazan indirimlik bir durum yok fırsat var sadece. Bizim söylemeye çalıştığımız bu. Ana sayfa böyle bulanık postlarla dolu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende colorful 5070 ti yok muydu hocam
Evet.

memnunmusunuz 2 fandan nasıl
Bende colurful var.

Taksit avantaji olan ürünlerde ön eke indirim tagı koyduğunuz için bu kadar tepki yiyorsunuz. indirim ve fırsat ayrı şeylerdır.

ekran kartındna bahsedecek olursam çok iyi bi kart. pulse modelinden biraz daha serin çalışıyor. 10 taksitte ekmeğin yanında domatesi olmuş.

Kimseyle üst perdeden konuşman doğru değil. Sen de ahım şahım, zor bir bölüm bitirmemişsin. Kimseyle de sidik yarıştırmıyorum. Kimsenin ne işle meşgul olduğu umrumda değil. Öğretmen olmak da sadece üniversitesini okumaktan ibaret değil. Her mesleğin zorluğu var. Bir de utanıp başını sokacağı yere diyorsun.
Hocam sen alkollü müsün ? Mesleğini savuran diğer arkadaştı zaten. Kuzenin falan mı nasıl bir sanrı seviyesi bu ? Bir tane doğruyu tartışırken adam cevap bulamayıp safsataya geçti saniyesinde. Adam açıklama yapıyor he gidip 40 tane alayım diyor. Açıklıyoruz ya ben öğretmenim diyor. Psikilojik durumu yerinde değil gibi. Daha kendi savını savunamıyor. Örnek olarak benim bölümümün konuyla ne alakası var bilmiyorum ama zor bir bölüm bitirmemişsin dediğin bölümüm zaten ülkedeki en yüksek sıralamayla girilen bölüm. Daha yükseği / zoru yok yani. Hani başka örnek yok. Ama benim sınavda derece yapmış olmamın ülkedeki faiz oranıyla alakası nedir ?
Okuma yazma bilmiyorsun sanırım 10 Taksiti Savunuyorum Fiyatın cazip olmadığını söylüyorum.
Bilmeyen sensin gibi. O kadar cazip bir fiyat ki azıcık borsa takibiyle bedavaya kart sahibi olabilirsin. Biraz iq geriliği olsa 80-90 iq'ın olsa sipariş verip paranla gram altın alsan 10 ay sonra kartı 13 bin liraya almış oluyorsun. Bir kere 34 bine düşmüştü diyorsun adama.

hayırlı olsun güzel model

Hocam sen alkollü müsün ? Mesleğini savuran diğer arkadaştı zaten. Kuzenin falan mı nasıl bir sanrı seviyesi bu ? Bir tane doğruyu tartışırken adam cevap bulamayıp safsataya geçti saniyesinde. Adam açıklama yapıyor he gidip 40 tane alayım diyor. Açıklıyoruz ya ben öğretmenim diyor. Psikilojik durumu yerinde değil gibi. Daha kendi savını savunamıyor. Örnek olarak benim bölümümün konuyla ne alakası var bilmiyorum ama zor bir bölüm bitirmemişsin dediğin bölümüm zaten ülkedeki en yüksek sıralamayla girilen bölüm. Daha yükseği / zoru yok yani. Hani başka örnek yok. Ama benim sınavda derece yapmış olmamın ülkedeki faiz oranıyla alakası nedir ?

Bilmeyen sensin gibi. O kadar cazip bir fiyat ki azıcık borsa takibiyle bedavaya kart sahibi olabilirsin. Biraz iq geriliği olsa 80-90 iq'ın olsa sipariş verip paranla gram altın alsan 10 ay sonra kartı 13 bin liraya almış oluyorsun. Bir kere 34 bine düşmüştü diyorsun adama.
zeki adamın hali başka oluyor benim aklıma gelen emtia koyma fikri ve taksit geldikçe bozur öde fikri ile dahada kelepire hatta eger hepsiburadaya ucuzunu bulursan fakı iadeden faklı sitenin linkini atıp fark alma işide güzel yenir

Abi anlamakta kıtlık çekiyorsunuz sanırım akxnsı

TAKSİTİİİ SAVUNUYORUMMM

büyük harflerle yazıyorum belki anlarsın 😅 Sadece kartın indirimde olmadığını söylüyorum.

Abi anlamakta kıtlık çekiyorsunuz sanırım akxnsı

TAKSİTİİİ SAVUNUYORUMMM

büyük harflerle yazıyorum belki anlarsın 😅 Sadece kartın indirimde olmadığını söylüyorum.
Hayvan gibi indirimde olduğunu anlatmaya çalışıyoruz ama tamam değil. Ürün başka sitede tek çekim 25k olsa onu daha ucuz sanıp gidip alacaksın herhalde matematik öğretmenim.

Ya arkadaş bu indirim ibaresine neden bu kadar taktınız. Konu açarken mecburen işaretlemen gerekiyor. Sıcak fırsat diye bir ibare yok konu açarken. Ayrıca 1 hafta 10 gündür foruma bakıyorum bazı tipler her konuya gelip alınmaz şurada ucuz filan diyor. Fırsat olarak açılan bir konuda peşine taksit diye yazılmış. Saygı duymayı biraz öğrenin. O adamda biliyor en ucuz bu değil ama taksitlerin sınırlandırıldıgı bir dönemde taksit sayısı fazla azar azar ödeyecek. Hele ki şu enflasyon da. Değerli forumdaşlar sırf eleştirmek için eleştirmeyin. Herkes sana mantıklı geleni yapmak zorunda değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,052
Üyeler
184,561
Son üye
krts_riza
Geri