MovesLikeJaggeR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 704
Pure ler neden indirime girmiyor
olmaz sıkıntı9070xt pulse 650w psu işe olur mu? Corsair cv 650 80 plus bronze
10 ay10 ay taksitli girmek mi 3 k ucuza 3 taksit girmek mı daha mantıklı arkadaşlar?
Fan sesi çok fazla rahatsız olmam diyorsan alabilirsin ama hani gerçekten çok fazla.beyaz psu bakıyorum ,
MSI MAG A850GL PCIE5 BEYAZ 850W
alınır mı ne diyorsunuz ?MSI MAG A850GL PCIE5 WHITE 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A850GL PCIE5 WHITE 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Fan sesi çok fazla rahatsız olmam diyorsan alabilirsin ama hani gerçekten çok fazla.
Bence siyah kaliteli bir psu al kablolarını beyaz bir şeyle kapla![]()
Gigabyte Gp-ae850pm Pg5 Ice 850 W 80+ Gold Full Modüler 120mm Akak92gıg0011 Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte Gp-ae850pm Pg5 Ice 850 W 80+ Gold Full Modüler 120mm Akak92gıg0011 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
listemde buda var şuanda piysada alına bilecek beyaz psu varmı indirim beklerim duruma göre
raijintek crotos yolu gorundu yani hocam yineBence siyah kaliteli bir psu al kablolarını beyaz bir şeyle kapla![]()
Lansman fiyatı rezildi zaten.Lansman fiyatlarindan aşağıda
9070 xt pulse bu fiyattan daha aşağıya düşmesi zor . ihtiyacınız var ise alın vatanın bu indirimleri daha ne kadar sürer belli değil .9070xt pulse alınır mı arkadaşlar ne diyorsunuz? bu ay bi ekran kartı çözmek istiyorum. sizce başka fırsatlar beklemeli miyim? aynı şekilde bi 240hz monitör bekliyorum
Vatan dışında fiyatını bu kadar düşüren görmedim ben, vatanın indirimleri bitince de aynı fiyata bulmanız zor olacaktır benceBugün arkadaşıma sistem toplama kararı aldık uzun zamandır bakmıyorum fiyatlara. Bu ürün uzun zamandır bu fiyatta mı bilgisi olan var mı forumda bir kaç kişiye denk geldim bu fiyatta olduğunu yazan ?SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hangi oyunları oynuyorsunuz sıcaklığı nerelerde geziyor oyunda3 aydır 9070xt pulse kullanıyorum memnunum bir sorun yaşamadım