🔥İndirim SAPPHIRE VATAN GECE İNDİRİMLERİ KAÇIRMA

beyaz psu bakıyorum ,

MSI MAG A850GL PCIE5 BEYAZ 850W alınır mı ne diyorsunuz ?

Fan sesi çok fazla rahatsız olmam diyorsan alabilirsin ama hani gerçekten çok fazla.

Fan sesi çok fazla rahatsız olmam diyorsan alabilirsin ama hani gerçekten çok fazla.

listemde buda var şuanda piysada alına bilecek beyaz psu varmı indirim beklerim duruma göre

listemde buda var şuanda piysada alına bilecek beyaz psu varmı indirim beklerim duruma göre
Bence siyah kaliteli bir psu al kablolarını beyaz bir şeyle kapla :D

Bugün arkadaşıma sistem toplama kararı aldık uzun zamandır bakmıyorum fiyatlara. Bu ürün uzun zamandır bu fiyatta mı bilgisi olan var mı forumda bir kaç kişiye denk geldim bu fiyatta olduğunu yazan ?

9070xt pulse alınır mı arkadaşlar ne diyorsunuz? bu ay bi ekran kartı çözmek istiyorum. sizce başka fırsatlar beklemeli miyim? aynı şekilde bi 240hz monitör bekliyorum
9070 xt pulse bu fiyattan daha aşağıya düşmesi zor . ihtiyacınız var ise alın vatanın bu indirimleri daha ne kadar sürer belli değil .

Bugün arkadaşıma sistem toplama kararı aldık uzun zamandır bakmıyorum fiyatlara. Bu ürün uzun zamandır bu fiyatta mı bilgisi olan var mı forumda bir kaç kişiye denk geldim bu fiyatta olduğunu yazan ?
Vatan dışında fiyatını bu kadar düşüren görmedim ben, vatanın indirimleri bitince de aynı fiyata bulmanız zor olacaktır bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,088
Üyeler
184,567
Son üye
ÖmerBurhan58
Geri