Şarap Tadı Veren Kahve: Kenya

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
1659516380691.png

Kenya kahvesi volkanik yüksek rakımlı yerlerde yetişir. Bu volkanik bölgelerden nasibini alır ve yüksek asiditeye sahip yüksek aromalı bir kahve ortaya koyar.
Karakteristik tat profilinde narenciye, üzüm, kızıl meyve notaları vardır.
Kenya kahvesinin en dikkat çeken özelliği ise tadanların belirgin bir şarap tadı almasıdır.

Ucuzdan pahalıya Kenya kahveleri (sadece isim olarak bu markaları biliyorum tadacak parayı bulamadım fakat genel olarak beğenilen markalar):

Alıntıyı görüntüle

Kenya kahvesi volkanik yüksek rakımlı yerlerde yetişir. Bu volkanik bölgelerden nasibini alır ve yüksek asiditeye sahip yüksek aromalı bir kahve ortaya koyar.
Kenya kahvesinin en dikkat çeken özelliği ise tadanların belirgin bir şarap tadı almasıdır.

Ucuzdan pahalıya Kenya kahveleri (sadece isim olarak bu markaları biliyorum tadacak parayı bulamadım fakat genel olarak beğenilen markalar):
Allah aşkına yeter be kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah aşkına yeter be kardeşim
ben seni yoksay desem açtığın konuyu görebilirmiyim

Alıntıyı görüntüle

Hocam daha önce şarap ictinmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,638
Üyeler
185,917
Son üye
Mychukuk
Geri