Neler Yeni

Şarap ve İçkiden Anlayan beyfendiler bu konuya bakabilirler mi ?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih
kardeşim 3-5k dan fazla etmez adamını bulup satman lazım bence bu deneyimi edin iç derim içmende hiçbir kusur yoktur.
öyle adamları nerde bulabilrim bara felan gitsem cevap alabirmiyim acaba :D

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

MeRTFenS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert Fener
Alkolu Bir yerden Bulduğunu düşünüyorum . İçmeni Tadını Bakmanı önermem çünkü leş gibi yıllanmış olduğu ve çok eski olduğu için çok acıdır açtığına pişman olursun içemezsin Ve kısaca Ve Din Gereği büyük Haram günahtır. Elinden çıkarmanını öneririm.

kırmızışarapp

80+ Silver

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih
Dostum iceceksen ve istanbuldaysan eslik etmek isterim
istnabulun neresi (istan degilim )
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alkolu Bir yerden Bulduğunu düşünüyorum . İçmeni Tadını Bakmanı önermem çünkü leş gibi yıllanmış olduğu ve çok eski olduğu için çok acıdır açtığına pişman olursun içemezsin Ve kısaca Ve Din Gereği büyük Haram günahtır. Elinden çıkarmanını öneririm.
abi çok kasmışsın sanki biraz :D apartmanımzdan birileri öldü amerikada birisi öldügünde eşyaları satılıga çıkarılıyor bizim çok yakın komuşumuzu evdeki bazı eşyaları biz aldık bunun gibi 3 tane daha şarap vardı onlar 5 6 yılıktı yıllanmış gene birini açıp içmişler tadı acı diye dökmüşler :D bende dedim siz içmeyi bilmıyorsunuz digeri nerde hiç bilmıyorum banada küp kaldı işte

Son düzenleme:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Selim
Şimdi elimde, nerden baksanız 40 yıllık yıllanmış şarap var. Belki 30, belki 60; çok eski. Bunu açıp içmeye kalksam, ölür müyüm? Bu bir?

Bir de, yıllanmış şarap nasıl içiliyor?

İKİNCİSİ: Satmaya kalkarsam ne kadar para eder? Tahminim, bi 30k falan eder diye düşündüm ya da 50k.

(Fotoğrafı çekmeye kalkarken az biraz yandan çatladı.
)
Öncelikle her şarap o fiyattan satılmaz istersen 50 sene olsun 👍 öncellikle şarap kalitelimi ve el yapımı bir ürün mü ? El yapimiysa nerede üretildi filan filan çok faktör var benim bildiğim ve kullandığım para eden şaraplar kilise şarabıdır ve lezzetlidir. Ayrıca fiyat sorarken sizden hemen alayım acele davranış sergileyen insanlar olursa uzak durun demek ki çok değerlidir ve sizden ucuza koparmak istiyordur.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
mantarını açtığında mantarın etrafına (yan taraflarına) şarap geldiyse bozulmuş olma ihtimali var 30-40k da etmez ne kadar yıllandıysa o kadar iyidir yada o kadar değerlidir algısı yanlış.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih
mantarını açtığında mantarın etrafına (yan taraflarına) şarap geldiyse bozulmuş olma ihtimali var 30-40k da etmez ne kadar yıllandıysa o kadar iyidir yada o kadar değerlidir algısı yanlış.
içinde mantar vr mı onu bile bilmıyorum

Öncelikle her şarap o fiyattan satılmaz istersen 50 sene olsun 👍 öncellikle şarap kalitelimi ve el yapımı bir ürün mü ? El yapimiysa nerede üretildi filan filan çok faktör var benim bildiğim ve kullandığım para eden şaraplar kilise şarabıdır ve lezzetlidir. Ayrıca fiyat sorarken sizden hemen alayım acele davranış sergileyen insanlar olursa uzak durun demek ki çok değerlidir ve sizden ucuza koparmak istiyordur.
yani o zmn 20k mı ediyor hocam öyle olursa :D açıkcası bu şarap kıbrısta kiliside alınmıştır ve üretilmiştir diye yorumlayabilrim bende bilmıyorum çunki satamasam bile nasıl içilecegini ögrensem çok güzel olur.

Sorduğumda haber veririm size, ararım yarın
hocam arkadaşınıza sordunuz mu

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bu nasıl bir konu ula?
acı gelecektir denemedim ama deneyenler var cevremde, ayrıca sise falan zarar görmüs ve göz zevkime uymuyor ben olsam icmezdim makulden satardım birisine.

NZXT

80+ Bronze
içinde mantar vr mı onu bile bilmıyorum

yani o zmn 20k mı ediyor hocam öyle olursa :D açıkcası bu şarap kıbrısta kiliside alınmıştır ve üretilmiştir diye yorumlayabilrim bende bilmıyorum çunki satamasam bile nasıl içilecegini ögrensem çok güzel olur.

hocam arkadaşınıza sordunuz mu
Dün sormayı unutmuşum, bugün sorup cevap veririm size.

Top Bottom