Neler Yeni

Şarj soketinin orijinal olup olmadığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Uğurcan
Öncelikle hayırlı Ramazanlar dilerim.
Lenovo k6 note telefonumda şarj ile ilgili bir sıkıntı yaşıyordum. Biraz araştırınca benzer problemler yaşayanların olduğunu gördüm. İçlerinden 1-2 kişi problemi şarj soketini değiştirerek çözdüklerini belirtmişlerdi. Ben de denemeye karar verdim. İnternette soket mevcut fakat bu soketlerin hangisi orijinaldir hangisi değildir bilemiyorum bunu anlamanın bi yolu var mıdır acaba?

afducy

80+
Lenovo k6 note telefonumda şarj ile ilgili bir sıkıntı yaşıyordum. Biraz araştırınca benzer problemler yaşayanların olduğunu gördüm. İçlerinden 1-2 kişi problemi şarj soketini değiştirerek çözdüklerini belirtmişlerdi. Ben de denemeye karar verdim. İnternette soket mevcut fakat bu soketlerin hangisi orijinaldir hangisi değildir bilemiyorum bunu anlamanın bi yolu var mıdır acaba?
Hocam soketler muadildir. Ben General Mobile cihazlarımda soket sıkıntısı yaşadım kendim değişim yaptım ve hiçbir sıkıntı da yaşamadım.

Size örnek linkler bırakacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Uğurcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam soketler muadildir. Ben General Mobile cihazlarımda soket sıkıntısı yaşadım kendim değişim yaptım ve hiçbir sıkıntı da yaşamadım.

Size örnek linkler bırakacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 1-2 yerde akım vs. ile ilgili problem olabilir yan sanayi soketlerde tarzı şeyler duymuştum o sebepten bir tereddüte düştüm teşekkür ederim aydınlatmanız için. Ek olarak şuradan sipariş vermiştim acaba pek bi fark var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Faruk Can Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Havacılık ve Uzay
Instagram
yilmazfarukcan.exe
Steam
https://steamcommunity.com/id/strong28
Twitter
yilmazfarukcan_
Discord
! STRONG'/Faruk Can#3967
Hocam 1-2 yerde akım vs. ile ilgili problem olabilir yan sanayi soketlerde tarzı şeyler duymuştum o sebepten bir tereddüte düştüm teşekkür ederim aydınlatmanız için. Ek olarak şuradan sipariş vermiştim acaba pek bi fark var mıdır?

sıkıntı olmayacaktır muadil ürün sonuçta jelatini sökmeden deneyin iade hakkınız o şekilde var orjinal parça bulmanız yanlızca serviste vardır onlarda dışarıya satış yapmazlar

afducy

80+

bataryanızın bağlantısını anakartınızdan söktükten sonra siz yinede önlem olarak 10 sn güç tuşunda bekletin belki akım kalmıştır.
Ve değişim yapmaya başlayın.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Uğurcan
Her ikinize de çok teşekkür ederim. Aklımda kalan 1-2 noktayı da çözümlemiş oldunuz. Parça elime ulaşsın deneyeceğim. Buraya da yazarım gelişmeleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Uğurcan
Forumlarda pek yeniyim umarım üzerinden vakit geçmiş konuya tekrar ekleme yapmak yasak değildir(sanmıyorum aslında). Soket elime geçti, kargo konusunda şanslıydım sanırım bugünlerde bile 2-3 gün içerisinde geldi ürün. Gelir gelmez taktım 1 haftanın üzerinde bir süredir kullanıyorum ne şarj hızı ne de başka bir konuda problem yaşamadım. Sizlere de tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız için...

Top Bottom