Boş yapıyor işte takma.Neyin denemesi bedava? Ne anlatıyorsun?
Polisler yakalayıp mahkemeye gönderiyor, yasa işleriyle ilgilenen adliyeler.
Boş yapıyor işte takma.Neyin denemesi bedava? Ne anlatıyorsun?
Polisler yakalayıp mahkemeye gönderiyor, yasa işleriyle ilgilenen adliyeler.
YalanKusura bakma da doktorla hoca bir değil.Doktor işini yaparken dini kullanıp onu kendi çıkarları için değiştirmiyor.Nerde bir taciz olayı vs. olsa altından hacı hoca çıkıyor yalansa yalan de?
Peki sen böyle devam et.Yalan
Ne bu? Yalansa yalan de dedin. Afra tafra yapmanın âlemi nedir?Peki sen böyle devam et.
Yalan olmadığı apaçık ortada boş yapmaya gerek yok.Ne bu? Yalansa yalan de dedin. Afra tafra yapmanın âlemi nedir?
Yalan olmadığı apaçık ortada boş yapmaya gerek yok.
Show TvKız kardeşlere otobüste taciz: İstenen ceza belli oldu
Kahramanmaraş'ta bindiği özel halk otobüsünde Şeyma Bozkurt (27) ile kardeşi Büşra Pak'a (25) sözlü tacizde bulunup, saldırdığı iddiasıyla tutuklanıp, bir...www.hurriyet.com.trMetrobüste 'taciz' iddiası ortalıÄı karıÅtırdı: Kadın, Åüpheliye tokat attı
Ä°stanbul'da, Beylikdüzü - Zincirlikuyu seferi yapan metrobüste bir kadının fotoÄraflarını çektiÄi iddia edilen kiÅi, diÄer yolculara yakalandı. Kadın, fotoÄraflarını çektiÄi iddia edilen yabancı uyruklu kiÅiye tokat atarken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.www.cumhuriyet.com.tr
İnternete taciz haberi yazdım önüme ilk çıkan haberleri attım. Ne apaçık ortada? Senin dediğin muhabbet yalnızca Yeşilçam filmlerinde olur. Hiçbir seçme yapmadım ilk çıkan haberlerde 1 tane hacı hoca imam yok. Ayrıca cinci hoca vs. bunlar hoca da imam da âlim de değildir. Bir insan ben kendi kendine makam rütbe veremez.
Gerçekten bu kadar düşük müsünüz? Ne yazdım, "hiçbir seçme yapmadan karşıma çıkan ilk haberleri attım". Ben de Show TV'yi sevmem ama konunun ne alâkası var bununla? Neden konuyu dağıtmaya, farklı yerlere çekmeye, cevap vermekten kaçınmaya çalışıyorsunuz?Show Tv
Bunlara cevap verme.Bu gericilik, istediği gibi giyinir bu özgürlüktür.
2 Tane yasa atmışsın, bahsettiğin teşhircilik bunu kapsamıyor, ayrıca yasalar sadece yazdığı gibi değil alt maddeleri ile inceleniyor.
Ben sana Türkiye'deki tüm tacizleri hocalar yapıyor demedim? Ne varsa altından hacı hoca çıkıyor demekten ne anladın acaba? Ayrıca gerçekten buna zaman ayırıp bunları atmışsın. Haberlerde görüyoruz hacı hocanın ne yaptığını ilk sırada çıkmadı diye yapmıyor anlamlarına mı geliyor? Benim sık sık gördüğüm haberler hacı hocadır. Ayrıca tacizle de kalmıyor insanlara boş boş vaatler verip insanları kendi çıkarlarıyla uydurdukları şeylere inandırıyorlar. Mesela geçen gün yine bir imam vaatlerde bulunuyor fakirliğin iyi bir şey olduğuna inandırıp kendine bilmem kaç araba alıyor o insanlardan aldıkları parayla. Müslüman olman onların her yaptığı hareketi de savunmanı gerektirmiyor.Kız kardeşlere otobüste taciz: İstenen ceza belli oldu
Kahramanmaraş'ta bindiği özel halk otobüsünde Şeyma Bozkurt (27) ile kardeşi Büşra Pak'a (25) sözlü tacizde bulunup, saldırdığı iddiasıyla tutuklanıp, bir...www.hurriyet.com.trMetrobüste 'taciz' iddiası ortalıÄı karıÅtırdı: Kadın, Åüpheliye tokat attı
Ä°stanbul'da, Beylikdüzü - Zincirlikuyu seferi yapan metrobüste bir kadının fotoÄraflarını çektiÄi iddia edilen kiÅi, diÄer yolculara yakalandı. Kadın, fotoÄraflarını çektiÄi iddia edilen yabancı uyruklu kiÅiye tokat atarken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.www.cumhuriyet.com.tr
İnternete taciz haberi yazdım önüme ilk çıkan haberleri attım. Ne apaçık ortada? Senin dediğin muhabbet yalnızca Yeşilçam filmlerinde olur. Hiçbir seçme yapmadım ilk çıkan haberlerde 1 tane hacı hoca imam yok. Ayrıca cinci hoca vs. bunlar hoca da imam da âlim de değildir. Bir insan kendi kendine makam rütbe veremez.
Yukarıdaki geri kafalılarla zor ama başaracağız.O değil de, dünyaya rezil rüsva olduk, dalga geçiyorlar bizle. 2023'te inşallah Taliban gider de telafi ederiz.
"Nerde bir taciz olayı vs. olsa altından hacı hoca çıkıyor yalansa yalan de?" Bak bakalım bu taciz olaylarının altında hacı hoca çıkmış mı? Hani bir anlık da olsa kendimden şüphe ettirdin bravo. Okuduğunu, dediğimi bile anlamamışsın. Ve konuyu değiştirip duruyorsun. Ayrıca hangi imam bu Allah aşkına ya? Hangi imam fakirden para toplayıp altına pahalı pahalı arabalar çekiyor hangi Dünya'dasın sen ya? Uydurmuşsun kendi kafanda bir evren, orada kendi hâlinde yaşıyorsun.Ben sana Türkiye'deki tüm tacizleri hocalar yapıyor demedim? Ne varsa altından hacı hoca çıkıyor demekten ne anladın acaba? Ayrıca gerçekten buna zaman ayırıp bunları atmışsın. Haberlerde görüyoruz hacı hocanın ne yaptığını ilk sırada çıkmadı diye yapmıyor anlamlarına mı geliyor? Benim sık sık gördüğüm haberler hacı hocadır. Ayrıca tacizle de kalmıyor insanlara boş boş vaatler verip insanları kendi çıkarlarıyla uydurdukları şeylere inandırıyorlar. Mesela geçen gün yine bir imam vaatlerde bulunuyor fakirliğin iyi bir şey olduğuna inandırıp kendine bilmem kaç araba alıyor o insanlardan aldıkları parayla. Müslüman olman onların her yaptığı hareketi de savunmanı gerektirmiyor.