Neler Yeni

Şarkıcı Gülşen Tahliye edildi

Gülşen'in hakkında soruşturma açılması haklı gerekçe midir haksız gerekçe midir?

• Açılan soruşturma haklı bir soruşturmadır.

• Açılan soruşturma haksız bir soruşturmadır.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
Yalan olmadığı apaçık ortada boş yapmaya gerek yok.

İnternete taciz haberi yazdım önüme ilk çıkan haberleri attım. Ne apaçık ortada? Senin dediğin muhabbet yalnızca Yeşilçam filmlerinde olur. Hiçbir seçme yapmadım ilk çıkan haberlerde 1 tane hacı hoca imam yok. Ayrıca cinci hoca vs. bunlar hoca da imam da âlim de değildir. Bir insan kendi kendine makam rütbe veremez.

İnternete taciz haberi yazdım önüme ilk çıkan haberleri attım. Ne apaçık ortada? Senin dediğin muhabbet yalnızca Yeşilçam filmlerinde olur. Hiçbir seçme yapmadım ilk çıkan haberlerde 1 tane hacı hoca imam yok. Ayrıca cinci hoca vs. bunlar hoca da imam da âlim de değildir. Bir insan ben kendi kendine makam rütbe veremez.
Show Tv 🤭

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
Gerçekten bu kadar düşük müsünüz? Ne yazdım, "hiçbir seçme yapmadan karşıma çıkan ilk haberleri attım". Ben de Show TV'yi sevmem ama konunun ne alâkası var bununla? Neden konuyu dağıtmaya, farklı yerlere çekmeye, cevap vermekten kaçınmaya çalışıyorsunuz?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,143
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu gericilik, istediği gibi giyinir bu özgürlüktür.
2 Tane yasa atmışsın, bahsettiğin teşhircilik bunu kapsamıyor, ayrıca yasalar sadece yazdığı gibi değil alt maddeleri ile inceleniyor.
Bunlara cevap verme.

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf

İnternete taciz haberi yazdım önüme ilk çıkan haberleri attım. Ne apaçık ortada? Senin dediğin muhabbet yalnızca Yeşilçam filmlerinde olur. Hiçbir seçme yapmadım ilk çıkan haberlerde 1 tane hacı hoca imam yok. Ayrıca cinci hoca vs. bunlar hoca da imam da âlim de değildir. Bir insan kendi kendine makam rütbe veremez.
Ben sana Türkiye'deki tüm tacizleri hocalar yapıyor demedim? Ne varsa altından hacı hoca çıkıyor demekten ne anladın acaba? Ayrıca gerçekten buna zaman ayırıp bunları atmışsın. Haberlerde görüyoruz hacı hocanın ne yaptığını ilk sırada çıkmadı diye yapmıyor anlamlarına mı geliyor? Benim sık sık gördüğüm haberler hacı hocadır. Ayrıca tacizle de kalmıyor insanlara boş boş vaatler verip insanları kendi çıkarlarıyla uydurdukları şeylere inandırıyorlar. Mesela geçen gün yine bir imam vaatlerde bulunuyor fakirliğin iyi bir şey olduğuna inandırıp kendine bilmem kaç araba alıyor o insanlardan aldıkları parayla. Müslüman olman onların her yaptığı hareketi de savunmanı gerektirmiyor.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
Ben sana Türkiye'deki tüm tacizleri hocalar yapıyor demedim? Ne varsa altından hacı hoca çıkıyor demekten ne anladın acaba? Ayrıca gerçekten buna zaman ayırıp bunları atmışsın. Haberlerde görüyoruz hacı hocanın ne yaptığını ilk sırada çıkmadı diye yapmıyor anlamlarına mı geliyor? Benim sık sık gördüğüm haberler hacı hocadır. Ayrıca tacizle de kalmıyor insanlara boş boş vaatler verip insanları kendi çıkarlarıyla uydurdukları şeylere inandırıyorlar. Mesela geçen gün yine bir imam vaatlerde bulunuyor fakirliğin iyi bir şey olduğuna inandırıp kendine bilmem kaç araba alıyor o insanlardan aldıkları parayla. Müslüman olman onların her yaptığı hareketi de savunmanı gerektirmiyor.
"Nerde bir taciz olayı vs. olsa altından hacı hoca çıkıyor yalansa yalan de?" Bak bakalım bu taciz olaylarının altında hacı hoca çıkmış mı? Hani bir anlık da olsa kendimden şüphe ettirdin bravo. Okuduğunu, dediğimi bile anlamamışsın. Ve konuyu değiştirip duruyorsun. Ayrıca hangi imam bu Allah aşkına ya? Hangi imam fakirden para toplayıp altına pahalı pahalı arabalar çekiyor hangi Dünya'dasın sen ya? Uydurmuşsun kendi kafanda bir evren, orada kendi hâlinde yaşıyorsun.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Meuf
Top Bottom