Neler Yeni

🔥İndirim Schafer Arıana Kek Kalıbı Seti 3'lü HB Premiuma Özel 379 Tl

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Gökhan Topal
Kadınlar günü için hem hanımını hem midesini düşünenlere uygun yollu iyi bir hediye seçeneği :D
1741261622474.png

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
AuF
en üstteki yorum baya beğeni almış, okumadan almayın.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Haluk h
Boyası çıkmış yorumu, işte çoğu insana anlatmak istediğim bu. Bu adam fark etmiş. Çunku gözle gormuş. Tencerelerde vs farkedilmeyen bir sürü şey yiyor insanlar. İyisini almak lazım. Ha bu arada Air frayerde bu kek kalıbından farksız.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Gökhan Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boyası çıkmış yorumu, işte çoğu insana anlatmak istediğim bu. Bu adam fark etmiş. Çunku gözle gormuş. Tencerelerde vs farkedilmeyen bir sürü şey yiyor insanlar. İyisini almak lazım. Ha bu arada Air frayerde bu kek kalıbından farksız.
Schafer olunca kendime de alacaktım ama iptal ettim. boyası atan ürün ürettiği için schafer kendinden utanmalı.

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Alihan
iç kaplamaları zaten orjinal teflon malzeme olmuyor kaplama,fakat yapışmasının sebebi yanlış pişirme tekniğinden kaynaklı oluyor genelde ama yine de içersinde yemek pişirlecek kabın kalitesinden ödün verilmemeli zaten sağlıklı malzemelerle yemek yapamıyoruz en azından sağlıklı ürünler içersinde yemek yaparak biraz riskleri indirgemiş olunması gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Vergi Memuru
Hala airfryer kanser ediyor zırvası sıkıyor millet kardeşim elektrikli fırın ile airfryer arasında nasıl bir fark varda birinde kanser olurken diğerinde olmuyorsun (Kalitesiz airfryerların malzeme kalitesi bazı sağlık sorunlarına sebep olabilir bunu kabul ediyorum )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,470
Üyeler
169,302
Son üye
erayg
Top Bottom