Kutusu biraz garip scyroxlarin benimkinin de üzerinde leke vardı mouse un ama 0 dıAlıntıyı görüntüleskatez kağıdında böyle yeşil boya gibi bişeyler var, paket içeriğinde kirpik vardı gaming.gen den aldım, size de sormak istedim mouse temiz ama bilemedim
Evet bende siyah olanı varkanka kabloyu dongle ye takınca tam girmiyor sende de öyle mi
Alttaki düğmeyi yana kaydırın mı?kablolu da kablosuz da çalışmıyor ne yapmam lazım?
Kablolu şekilde takılı bırak belki şarjı bitiktir biraz bekle bakalım sol click altında ufak bir boşluk var oradan takip edebilirsin şarj olup olmadığını
kabloyu tam takamamışım, takarken kırt diye bir ses cıkıyor o yüzden taktım sanıyordım sende de varmı o ses hocamKablolu şekilde takılı bırak belki şarjı bitiktir biraz bekle bakalım sol click altında ufak bir boşluk var oradan takip edebilirsin şarj olup olmadığını
Evet biraz bastırmak lazımkabloyu tam takamamışım, takarken kırt diye bir ses cıkıyor o yüzden taktım sanıyordım sende de varmı o ses hocam
Güçlü ittir içine tam girmesi lazım.kanka kabloyu dongle ye takınca tam girmiyor sende de öyle mi