Neler Yeni

sdadsasdds

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Kurtuluş
ilk defa elektronik sigara alıyorum 900-1000 TL arasına en uygun model bu sanırım başka önerebilceğiniz model var mı birde ben bu cihazlar hakkında pek bilgili değilim likitden başka bir masrafımız oluyor mu
Nord 4 kullanıyorum likit harici masraf tabii ki çıkıyor. Diğer cihazlara göre biraz daha pahalı bakımı maalesef. Bu cihazların içinde RPM2 Mesh coiller var yani kendin elle sarıp yapamazsın bu coilleri. Ya çinden sarım kiti alıp kendin saracaksın ya da gidip orjinal alacaksın. 5 Tane hazır coil 375TL 10 tanelik sarım kiti 140tl.

Eğer coil ne bilmiyorsan araştırman lazım çünkü coil değişimi olmazsa bir süre sonra içtiğin likitten yanık tadı almaya başlarsın.

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nord 4 kullanıyorum likit harici masraf tabii ki çıkıyor. Diğer cihazlara göre biraz daha pahalı bakımı maalesef. Bu cihazların içinde RPM2 Mesh coiller var yani kendin elle sarıp yapamazsın bu coilleri. Ya çinden sarım kiti alıp kendin saracaksın ya da gidip orjinal alacaksın. 5 Tane hazır coil 375TL 10 tanelik sarım kiti 140tl.

Eğer coil ne bilmiyorsan araştırman lazım çünkü coil değişimi olmazsa bir süre sonra içtiğin likitten yanık tadı almaya başlarsın.
coili biliyorum ay da 5 coil gider mi hocam tabi kullanıma bağlı ama siz ay da kaç coil harcıyorsunuz

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Eren Kurtuluş
coili biliyorum ay da 5 coil gider mi hocam tabi kullanıma bağlı ama siz ay da kaç coil harcıyorsunuz
Ben çok dikkatli kullanıyorum alalı 5 ay olmuştur hiç değiştirmedim. Coilim daha yeni yanık tadı vermeye başladı. 8000 ila 12000 arası bir puff atmıştır bu coilim. Eğer max 3 saniye aralıklarla çeker ve pamuğun her zerresi likitin içinde kalacak şekilde tüketim yaparsan coil baya gider. Bir de önce çekip (yarım saniye falan) sonra düğmeye basarsan bu da etkili çoğu kişi önce düğmeye basıp sonra çekiyor.

Coilleri kendin sarabilirsin rebuild kitleri var 150 200tl civarına satılıyor 10 kere coil yapabiliyorsun. Ben çinden sipariş ettim gümrüğe takıldı 4 gün önce tavsiyem bulursan Türkiyeden al (eğer kendin saracaksan).

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Vay be Haziran, Temmuz ayında bu ürün 300-400 idi. Kaliteli ürün. Düzenli içmiyorum ama kısa süreli kullanmıştım ve iyi üründü.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,079
İsim
göksel yurtcan
kardeşim güzel ama değmez o fiyata daha iyi makinalar alırsın

Top Bottom