ben stok fan ile kullanıyorum 1 saattir watch dogs 2 oyunuyorum 64 dereceyi geçmedi gerek varmı sizce almaya12400f bir sistem alacağım. Şöyle bir soğutucu alsam ne kadar fark eder?
Başka biride 70 80 arası geziyor dedi. Uzun ömürlü olmasını istiyorum. Kararsız kaldım.ben stok fan ile kullanıyorum 1 saattir watch dogs 2 oyunuyorum 64 dereceyi geçmedi gerek varmı sizce almaya
Dediğim soğutucu hakkında fikriniz var mıdır?Ben aynı işlemciye snowman t5 aldım kullanıyorum max 60 derece gördüm. Stok kullanmadım hiç kıyas yapamıcam
3 5 saat oynayıp denemek gerek galiba max kaç derece olursa sakıncalı olur acabaBaşka biride 70 80 arası geziyor dedi. Uzun ömürlü olmasını istiyorum. Kararsız kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim soğutucu hakkında fikriniz var mıdır?
Farkı nedir? Ve stok yerine alırsam ne kadar fark eder?Onun yerine şunu alabilirsiniz.
Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayır ben sadece kendimin de kullandığı hakkında tavsiye verdimDediğim soğutucu hakkında fikriniz var mıdır?
Bende düşünüyordum bunu ama 1700 soket kiti yokOnun yerine şunu alabilirsiniz.
Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim attigim iyi gibi geldi bana, sizce?Bende düşünüyordum bunu ama 1700 soket kiti yok
Hiç bir fikrim yok o soğutucu hakkındaBenim attigim iyi gibi geldi bana, sizce?
Alırken bana da haber verir misinVallahi bende 1-2 haftadır arıyorum. Aklımda 214xt var ama beklesemmi bilemedim.
Lga 1700 uyumlu mu yoksa kit mi gerekiyorVallahi bende 1-2 haftadır arıyorum. Aklımda 214xt var ama beklesemmi bilemedim.
Hiç bir fikrim yok o soğutucu hakkında
Alırsam bugün alırım 214ü. Sanırım uyumlu direkt. Sende bir araştır ama yanlış bilgi vermiş olmayım.Alırken bana da haber verir misin
Lga 1700 uyumlu mu yoksa kit mi gerekiyor