Neler Yeni

Sea of Thieves oynayan arkadaşlar var mı?

Ravhexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yartuğ Ata
Arkadaşlar selam, Sea of Thieves için arkadaşlar arıyorum. PL'yim fakat özellikle şu kadar saat oynamış olsun, bu kadar bilgili olsun diye bir arayışım yok sadece oynamak isteyen arkadaşlarım ulaşabilir.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Murat
Arkadaşlar selam, Sea of Thieves için arkadaşlar arıyorum. PL'yim fakat özellikle şu kadar saat oynamış olsun, bu kadar bilgili olsun diye bir arayışım yok sadece oynamak isteyen arkadaşlarım ulaşabilir.
Sıkılmadan nasıl oynayabildin? Arkadaşımla sırf merakımızdan aldık 30 saat oynadıktan sonra çok sıkıcı gelmeye başladı. Her şey sürekli tekrar ediyor gibi loot yap sat loot yap sat oyunda başka amaç bulamadık kendimize

Ravhexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yartuğ Ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkılmadan nasıl oynayabildin? Arkadaşımla sırf merakımızdan aldık 30 saat oynadıktan sonra çok sıkıcı gelmeye başladı. Her şey sürekli tekrar ediyor gibi loot yap sat loot yap sat oyunda başka amaç bulamadık kendimize
Açıkçası Steam, Xbox, Origin ve Ubisoft platformları dahil bunların haricinde binlerce oyun oynadım genellikle rekabetçi tarzda başarımlar elde edecek şekilde 17 yıl yoğun tempo ile vakit geçirdim fakat son 1 yıldır çok daha chill moddayım. Sea of Thieves'te ilk hoşuma giden şey oyunun atmosferi ve bununla bağlantılı grafiği oldu. Açık dünya kısmı dışında hikayelerini kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim (Jack Sparrow kurtarma görevi vb.). Ayrıca 30 saatte yeterince fazla çeşitli görev görebildiğinizi düşünmüyorum bu yüzden de sıkılmış olduğunuzu sanıyorum ve dediğiniz şekilde olması oldukça sıkıcı olurdu haklısınız. Başta ben de o şekilde sanıp yaklaşık 50 saat kadar oynayıp bırakmıştım. 1 yıl aradan sonra tekrar geri döndüm. Bu defa oyunu iyi bilen birkaç arkadaşıma danışarak ve sorular sorarak başladım. Eğer 1'e 1 rekabetler isterseniz PVP modu da mevcut. Ek olarak ben biraz daha atmosfer ve koleksiyonel mantıkla oynadığım için bu defa çok daha hoşuma gitti. İçerik Üreticisi olarak da SoT ekibine dahil oldum. Şimdilik oldukça keyifli ve hoş vakit geçiriyorum. Umarım size de yeterince düşüncelerimi aktarabilmişimdir. ❤️ Ek olarak size mutlaka Parlak Sakal görevini yapmanızı tavsiye ederim, Sea of Thieves ekibinde bulunup vefat ettikten sonra onun anısına hazırlanan oldukça anlamlı ve duygusal bir görev. (':

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
İbrahim
Sea of Tieves Deluxe Bundle Upgrade şuanda 5 dolar. 2023 versiyonu ile farkı ne?

Top Bottom