Neler Yeni

Sea Of Thivies Sandık Nasıl Satılır

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Merhaba yeniyim. Tek başıma bir adaya gidip sandığı alıyorum ama sanırım satıcıya satmam mı ne lazım? Ama ilk base adamız nerede bulamıyorum haritada napmam lazım ? Ve hangi satıcıya satacağım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
yanlışım olabilir ama. sanırım adadaki tüccarlardan birisi alıyordur ama hangi ürünü hangisi alır hatırlamıyorum onuda zamanla öğrenirsin benim hatırladıklarım bunlar yanlış olabilir

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ege
Merhaba yeniyim. Tek başıma bir adaya gidip sandığı alıyorum ama sanırım satıcıya satmam mı ne lazım? Ama ilk base adamız nerede bulamıyorum haritada napmam lazım ? Ve hangi satıcıya satacağım ?
Haritada mıntıkalar var, Sığınak mıntıkası, Merrick Limanı, Hançer diş mıntıkası, Kalyon mezarı mıntıkası, Yağma mıntıkası, Kadim tepeler mıntıkası, Morrow'un zirvesi mıntıkası. Size en yakın hangisiyse ona gidip satış yapabilirsiniz. Ada da 3 tür item satabileceğiniz şirket var. Altın stokçuları sandık satışları için, Tüccar İttifakı kutular için, Ruh örgütü kuru kafalar için. Eğer daha fazla sormak istediğiniz şey varsa bana özelden ulaşabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,367
Üyeler
161,038
Son üye
Harun145300
Top Bottom