Neler Yeni

Seat arona 2021 full link açtırma

Juiclair0

80+ Silver
Arkadaşlar 2021 seat arona fr almıştık bayiden. Aracın full link aktivasyonu kapalı yani apple car play ve ekran yansıtma açtırmaya servis 4000 falan diyor. Bi yerle konuştum seat'ın orjinal lisansı ile açıyormuş 2000 tl'ye ve araç garanti dışı kalmıyormuş. Bildiğiniz gibi araca yazılımsal olarak karışıldığında garanti dışı kalıyor. Bu firma orjinali ile aktive ettiğimiz için garanti dışı kalmaz diyor, Seat bayisi bizim dışımızda bir yerde yaptırırsanız garanti dışı kalır diyor. Sizce garanti dışı kalır mı ?

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
Arkadaşlar 2021 seat arona fr almıştık bayiden. Aracın full link aktivasyonu kapalı yani apple car play ve ekran yansıtma açtırmaya servis 4000 falan diyor. Bi yerle konuştum seat'ın orjinal lisansı ile açıyormuş 2000 TL'ye ve araç garanti dışı kalmıyormuş. Bildiğiniz gibi araca yazılımsal olarak karışıldığında garanti dışı kalıyor. Bu firma orjinali ile aktive ettiğimiz için garanti dışı kalmaz diyor, Seat bayisi bizim dışımızda bir yerde yaptırırsanız garanti dışı kalır diyor. Sizce garanti dışı kalır mı ?
yani kalmamalı ama sonra bi sıkıntı çıkarsa bayi itlik yapabilir

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Arkadaşlar 2021 seat arona fr almıştık bayiden. Aracın full link aktivasyonu kapalı yani apple car play ve ekran yansıtma açtırmaya servis 4000 falan diyor. Bi yerle konuştum seat'ın orjinal lisansı ile açıyormuş 2000 TL'ye ve araç garanti dışı kalmıyormuş. Bildiğiniz gibi araca yazılımsal olarak karışıldığında garanti dışı kalıyor. Bu firma orjinali ile aktive ettiğimiz için garanti dışı kalmaz diyor, Seat bayisi bizim dışımızda bir yerde yaptırırsanız garanti dışı kalır diyor. Sizce garanti dışı kalır mı ?
Hocam ben de instagramdan bi sayfa buldum 2000 TL'ye açıyoruz diyor ama pek güvenemedim

Juiclair0

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Juiclair0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
facebook leon ve ibiza grubunda yaptıran çok var. bir problem yaşayan duymadım. istersen o gruplara danış.

Juiclair0

80+ Silver
Top Bottom