Neler Yeni

Seçim değerlendirmenizi alabilir miyim?

Emsal

80+ Silver
Siz bu seçimin neticesinden ne sonuç çıkardınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu seçimlerdeki sonuçları size söylüyorum.

1. Ak Parti'nin artık sonu resmen gelmiş oldu. ( uzun zamandır gelmişti de resmi olarak degildi şimdi resmi )

2. Ak Parti hükümeti mevcut çalışma durumunu komple kesecek madem siz bize vermediniz buyurun ceremesini çekin diyecek. Olan vatandaşa olacak her zaman ki gibi.

3. İmamoğlu geleceğin Cumhurbaşkanı olacak ( her ne kadar sevmesem de çalışmamış olsa da yinede olacak. )

4. Ak Parti'nin içinden yeni partiler çıkacak.

5. Ve en önemlisi Türkiye ciddi bir çıkmazsa girecek ayakta durebilenler duracak yıkılanlar da enkazdan çıkamayacak.

6. Özetle Türkiye Cumhuriyeti Devleti yeniden kurulacak. Bizden sonraki nesiller bizden daha çok çekecek.

Eğer ekonominin kötü ise istersen çok iyi ol çok çalış hiçbir işe yaramaz başta CHP olmuş olsa ekonomi yine bu kötü durumda olsa onlarda kaybederdi ekonomi, ekonomi, ekonomi başka bir şey değil bu kötü ise bitersin kim olursan ol.

Kısacası gerçek Atatürkçü Türk milliyetçiliği başta olmadığı müddetçe bu ülkenin sigortası olmayacak.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

KAANT10X

80+ Bronze
Hayırlı olsun başkan bugün itibariyle politikalar nasıl değişecek göreceğiz halkın kararına saygı duyuyoruz umarız herkes kendini düzeltir.
(Akp alacak dediğim hiç bir yerde akp kazanamadı)

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Çok iyi bir seçimdi böyle soğuk bir su içersin de için serinler ya öyleydi işte çok iyi geldi 10 ay önceki işkenceye

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
20 yıllık siyonist islamcılara güzel bi kapak oldu.20 yıllık tahribat 20 yılda düzelmez.Ciddi anlamda kamuda reform lazım.
Yabancılara, yancılara, hacılara,tarikatlara,mültecilere çekilen peşkeşler durmalı.Hortumu kendilerine bağladılar demişti biri bir zamanlar.
Hortum tekrar devlete bağlanmalı.
Darısı önümüzdeki seçimlere inşallah

Hanaz

80+ Gold
22.00 a kadar a haber trt1 vs izledim GÜLMEKTEN YARILDIK evet hataya bakıyoruz dediler ve yüzler asık
erbakan iyi böldü (ama yinede şeriyatçı olduğunu değiştirmez)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Mehmet Aslan
Siz bu seçimin neticesinden ne sonuç çıkardınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akp seçmeninin her ne kadar partisine genel seçimde sahip çıksa da yerel seçimde kızdığı şeylerden dolayı tokatı nasıl acımadan vurabileceğini görmüş olduk. Bunlar anlamaz lafının boş bir söylem olduğunu da herkes gördü bence :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Kadir Çelik
kilicdaroglu bugünkü sevinci bile buruk yaşattı. bu senaryo 11 ay önce yaşanmalıydı. 1-2 hafta sonra göreceğiz hep beraber yeni zamları, fiyatları..

eneskaya6

80+ Silver
Hic bisey degismeyecek. He pardon paralarin aktiralacağı hesaplar değisecek!!

3-5 yılda bi değişim şart geç oldu

Emsal

80+ Silver
Ben
Akp seçmeninin her ne kadar partisine genel seçimde sahip çıksa da yerel seçimde kızdığı şeylerden dolayı tokatı nasıl acımadan vurabileceğini görmüş olduk. Bunlar anlamaz lafının boş bir söylem olduğunu da herkes gördü bence :D
hocam akp kısaltması akparti :)

Bana nedense tam olarak tokat gibi gelmiyor mesele bazı yerlerde tepki olsa da
artık insanların bir kısmının CHPnin temsil ettiği hissiyata geçtiğini düşünüyorum milliyetçilik vs hisleri dahi gayet azalıp CHP temsil ettiği özelliklere geçiş yaptı bence

eneskaya6

80+ Silver
Bu şakayı yapmadan duramayacam:
" İstanbul da son kez ezan okundu".
Fkmafkksfksk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,206
Üyeler
161,676