hisseler mantıklı hocam iyi araştırıldımı eğer üretime önem vericek biri kazanırsa dünyaya ihracat yapan şirketlerimizde yükseliş olabilir (eğer devlet desteklerse ciddi manada)Valla gelişmelere bakılırsa muhalefet kazanacak gibi o yüzden altın döviz gibi yatırımlar mantıklı değil bence.
aslında seçimin bir etkisi yok zaten fiyatlar yükselmeye devam edicek düzelmesi çok zaman alıcak.Valla gelişmelere bakılırsa muhalefet kazanacak gibi o yüzden altın döviz gibi yatırımlar mantıklı değil bence.
(Düzenlendi)Valla gelişmelere bakılırsa muhalefet kazanacak gibi o yüzden altın döviz gibi yatırımlar mantıklı değil bence.
Katılıyorum. Hisse konusu biraz profesyonel işi ya.hisseler mantıklı hocam iyi araştırıldımı eğer üretime önem vericek biri kazanırsa dünyaya ihracat yapan şirketlerimizde yükseliş olabilir (eğer devlet desteklerse ciddi manada)
Sanmiyorum. Ama umarim kazanir :/aslında seçimin bir etkisi yok zaten fiyatlar yükselmeye devam edicek düzelmesi çok zaman alıcak.
Evet ama ilk başlarda normal ilerler.Gerci iktidarın bir şey saklamadigi durumda geçerli buaslında seçimin bir etkisi yok zaten fiyatlar yükselmeye devam edicek düzelmesi çok zaman alıcak.
Seçimin etkisi yok zaten, iktidarın etkisi var kısa vadede direkt olarak dövizde düşme bekliyorum.aslında seçimin bir etkisi yok zaten fiyatlar yükselmeye devam edicek düzelmesi çok zaman alıcak.