Secretlab koltuklar hakkında

EsdeathSama

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,128
Şuan aktif olarak Hawk Future kullanıyorum, düne kadar Zio koltukları denemek istiyordum ve denedim. Hawk'a göre çok farklı gelmediği için farklı markalar arıyorum. (Merak edenler için hawk güzel bir koltuk ve gayet memnunum fakat ben değişiklik aramayı seven biriyim)
Hep hayalini kurduğum Secretlab koltuğunu yurtdışından alma imkanına sahibim. Koltuğun çok popüler ve dayanıklı olduğunu biliyorum. Koltuğun fiyatı 787 euro + ülkeye sokarken vergi alınma riski var. Tahmini 45 bin civarı bir maliyeti olabilir. Çok premium ve uzun yıllar derdine düşmeden kullanmak için alıyorum. Türkiye'de bu paraya nasıl bir üst seviye koltuk alabilirim ve bu alacağım koltuk Secretlab markasından iyi midir değil midir?
Daha önce Avrupa'dan ürün aldım fakat ilk defa global bir site üzerinden ikamet adresime bir sipariş vereceğim o yüzden prosedürlere yabancıyım. Bu konuda da yardımcı olabilecek varsa konudan veya dmden ulaşırsa sevinirim.

Düzenleme: yakın zamanda yurt dışına çıkacağım için konuyu yükseltiyorum hakkınızı helal edin :)

Son düzenleme:
Geri