gorsel eklermisin nasıl duruyor bakmak istiyorumBende var RGB aydınlatman daha belirğin olur hemde daha şık gözüküyor daha ince dikkat çeker tavsiye ederim alabilirsin
nedentavsiye etmiyorum
Göz alıyor ve bunun yüzünden harfleri göremiyorsun ayrıca malzeme dümdüz tek tabaka plastik olduğu için sesi hollow çıkıyorgorsel eklermisin nasıl duruyor bakmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden
mazeme plastik olduğu için garip bir sesi olduğu konusnda haklısın ama ben şeffaf olanın ledler ile daha belirgin olduğunu düşünüyorumGöz alıyor ve bunun yüzünden harfleri göremiyorsun ayrıca malzeme dümdüz tek tabaka plastik olduğu için sesi hollow çıkıyor
bende biraz bakındım cok güzel gorunuyorlar o yuzden almak istedim aslındada ucuza bulmayı deniyorum suanmazeme plastik olduğu için garip bir sesi olduğu konusnda haklısın ama ben şeffaf olanın ledler ile daha belirgin olduğunu düşünüyorum
ben havit kb 904l yi kestirdim gözüme kesin onu alacam ama 2k bi tık fazla gibi her hafta salı 6 da havit ürünleri indirime giriyor 2k dan bi 1.5 yada 1.6 ya düşerse direk çekerimbende biraz bakındım cok güzel gorunuyorlar o yuzden almak istedim aslındada ucuza bulmayı deniyorum suan
bende benim klavye yerine onu alıcaktımda biraz degişiklik olsun hem ekranlı hemde beyaz diye kb884l aldımben havit kb 904l yi kestirdim gözüme kesin onu alacam ama 2k bi tık fazla gibi her hafta salı 6 da havit ürünleri indirime giriyor 2k dan bi 1.5 yada 1.6 ya düşerse direk çekerim
Havit Türkiye Resmi Satış Sitesi
Projeksiyon Cihazı, Gaming ürünler, Bluetooth kulaklık, Hoparlör, Akıllı saat, Cep telefonu aksesuarlar ve daha bir çok ürün çeşitiyle Havit ürünleri Havit Türkiye Distribütör garantisiyle artık havitstore.com.tr'de.www.havitstore.com.tr
aslında onuda düşündüm ama manyetik olması nedeniyle 904l de karar kıldımbende benim klavye yerine onu alıcaktımda biraz degişiklik olsun hem ekranlı hemde beyaz diye kb884l aldım