Şeffaf keycaps alınır mı?

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
449
dostlar havit kb884l klavyem var bunlara şeffaf keycaps istiyorum daha önce kullanan veya bir yakını deneyimleyen varsa nasıl göründüğünü kötü bir yani olup olmadığını söyleyebilirmi acaba

Bende var RGB aydınlatman daha belirğin olur hemde daha şık gözüküyor daha ince dikkat çeker tavsiye ederim alabilirsin

Göz alıyor ve bunun yüzünden harfleri göremiyorsun ayrıca malzeme dümdüz tek tabaka plastik olduğu için sesi hollow çıkıyor
mazeme plastik olduğu için garip bir sesi olduğu konusnda haklısın ama ben şeffaf olanın ledler ile daha belirgin olduğunu düşünüyorum

mazeme plastik olduğu için garip bir sesi olduğu konusnda haklısın ama ben şeffaf olanın ledler ile daha belirgin olduğunu düşünüyorum
bende biraz bakındım cok güzel gorunuyorlar o yuzden almak istedim aslındada ucuza bulmayı deniyorum suan

Güzel ama gözlük vs kullanıyorsan göz alıyor.

bende biraz bakındım cok güzel gorunuyorlar o yuzden almak istedim aslındada ucuza bulmayı deniyorum suan
ben havit kb 904l yi kestirdim gözüme kesin onu alacam ama 2k bi tık fazla gibi her hafta salı 6 da havit ürünleri indirime giriyor 2k dan bi 1.5 yada 1.6 ya düşerse direk çekerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saat 6 da bazı ürünler indirime girecek 904l girerse direk çekecem ben hem türkçe olması hemde 8k hz manyetik swtic olması nedeniyle yapıştıracam

ben havit kb 904l yi kestirdim gözüme kesin onu alacam ama 2k bi tık fazla gibi her hafta salı 6 da havit ürünleri indirime giriyor 2k dan bi 1.5 yada 1.6 ya düşerse direk çekerim
bende benim klavye yerine onu alıcaktımda biraz degişiklik olsun hem ekranlı hemde beyaz diye kb884l aldım

görsel ekle demissin kankam klavye yanımda değil ama keycaps bunlar bendeki aynı bu şekilde RGB actın mı birde muazzam gözüküyor

Ekler

• keycaps.webp
    keycaps.webp
    184.5 KB · Hit: 7
Geri