Neler Yeni

şehirde yaşamama rağmen iyi bir intenette erişemiyorum ne yapabilirim.

Fransali

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Merhaba ben Manisa Akhisar ilçesinde yaşıyorum ama maalesef iyi bir internet apartmanımıza sunulmuyo . Merkezde sayılabilecek bir yerde oturuyorum ve ilçenin nüfusu 180.000 civarı. Şu anda türk telekom kullanıyoruz. 16 mbps 85 tl sınrısız ve ocakta anlaşma bitiyo. Ve bize önerdikleri 20 mbps sınırsız 105 tl. Bende türkcelli aradım 16 mpbs sınırsız 90 tl fiber alabiliriz dediler biraz pahalı geldi başka yerlerde baktım ama hiç bir operatörde altyapı gözükmüyo. Bende türkceli geri aradım. Ve bana altayapı yok dediler ama komşularımızın çoğunda fiber var . Ve bana superbox alın dediler bende reddettim. Halbüki 2 gün önce var demişlerdi. Ama diğer mahallelerde 100 mpbs sunuluyo .Ve şuan tek seçenek 20 mbps 105 tl vermek ve bu benim canımı çok sıkıyo ne yapabilirim bir çözüm veya başka yol bulabilirmiyim.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba ben Manisa Akhisar ilçesinde yaşıyorum ama maalesef iyi bir internet apartmanımıza sunulmuyo . Merkezde sayılabilecek bir yerde oturuyorum ve ilçenin nüfusu 180.000 civarı. Şu anda türk telekom kullanıyoruz. 16 mbps 85 TL sınrısız ve ocakta anlaşma bitiyo. Ve bize önerdikleri 20 mbps sınırsız 105 TL. Bende türkcelli aradım 16 mpbs sınırsız 90 TL fiber alabiliriz dediler biraz pahalı geldi başka yerlerde baktım ama hiç bir operatörde altyapı gözükmüyo. Bende türkceli geri aradım. Ve bana altayapı yok dediler ama komşularımızın çoğunda fiber var . Ve bana superbox alın dediler bende reddettim. Halbüki 2 gün önce var demişlerdi. Ama diğer mahallelerde 100 mpbs sunuluyo .Ve şuan tek seçenek 20 mbps 105 TL vermek ve bu benim canımı çok sıkıyo ne yapabilirim bir çözüm veya başka yol bulabilirmiyim.
Açıkçası bu duruma @alpolojix detaylı biliyor. Sana diyebileceğim tek şey var. Vodafone çekiyorsa ve alt yapı hiç bir koşulda çekilemiyorsa Redbox alabilirsin ama fiyatı kabarık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,218
Üyeler
160,991
Son üye
eatyoualive67
Top Bottom