Neler Yeni

Selamlar bana fare önerebilecekler yazsın f/p bütçe 250tl

dexxoxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Selim
Selamlar bana f/p güzel oyuncu faresi önerein beyler bütçem 250tl , cevaplayanlara tşk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
2 kez logitech g300s aldım ben. Buda eskimek üzere bir tane daha alacağım.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Rival 110

ventioNN

80+ Platinum
Hocam gerçekten çok aklıma takılan bir sorudur. Rival 110 yerine neden rival 3 tercih etmeliyim? Bilginiz varsa beni aydınlatır mısınız?
Aslında fare öneririken en önemli şey tutuş şekliniz. O yüzden bu sorunun cevabıda tutuş şeklinize göre değişiyor. Rival 3 Rival 110'a göre daha şık ve karizmatik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Samet KARAKAŞ
Bende Gamepower Ursa var çok memnunum. Hem bütçenin çok altında paranda kalır.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Ahmet Aytekin
Aslında fare öneririken en önemli şey tutuş şekliniz. O yüzden bu sorunun cevabıda tutuş şeklinize göre değişiyor. Rival 3 Rival 110'a göre daha şık ve karizmatik.

Benim elim aslında bir erkeğe göre fazla küçük. Elin ölçüsü olmaz ama bir kadın eli kadar küçük diyebilirim. Bu durumda ikisinden hangisini tercih etmem daha isabetli olur?

dexxoxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya beyler sağolun ama ben mesela james donkeynin farelerinden almak isteim ama hiç satışta olanda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bide şu msi'nin fareleeri güzel biraz pahalı benim için güzel yani baya özellikleri var

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
ya beyler sağolun ama ben mesela james donkeynin farelerinden almak isteim ama hiç satışta olanda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bide şu msi'nin fareleeri güzel biraz pahalı benim için güzel yani baya özellikleri var
Hiç James Donkey gamepower rampage gibi markalara bulaşma corsair harpoon rgb pro öneririm. rival 110 da iyidir.

Top Bottom