Neler Yeni

selamlar pc coktu pc hızı 1 hz

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
arkadaslar merhaba benım normalde 165 hz pc ım vr ama kardesım bı oyun ındırdı ve pc coktu kaptmak zorunda kaldım ondan sonra actıgımdaq karnalık ekran geldı gorev yonetıcısınden bıseyler yaptım sonra bı oyuna baktım bıde ne gorum 1 fps tı ekran bagdastırıcısı acsam bıle 1 hz

Ekler

• 42.png
    42.png
    63.2 KB · Hit: 53

NespaY

80+ Silver
arkadaslar merhaba benım normalde 165 hz pc ım vr ama kardesım bı oyun ındırdı ve pc coktu kaptmak zorunda kaldım ondan sonra actıgımdaq karnalık ekran geldı gorev yonetıcısınden bıseyler yaptım sonra bı oyuna baktım bıde ne gorum 1 fps tı ekran bagdastırıcısı acsam bıle 1 hz
DDU ile ekran kartı driverını sil sonra güncel ekran kartı driverını kur.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaslar lutfen yardım edın
Mesaj otomatik birleştirildi:

DDU ile ekran kartı driverını sil sonra güncel ekran kartı driverını kur.
nasıl yanı anlamadım

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Şuan Display kabloda olduğunu varsayıyorum. Bilgisayarı kapat , psu şalterini indir ve 10 saniye power tuşuna basılı tutup bırak. Sonra monitör ve ekran kartından DP kablosunu çıkar sonra hdmı kablosunu tak monitöre ve ekran kartına. Sonra psu şalterini açıp pc ve monitörü aç.

Şuan 1fps gibi mi hareket ediyor mouse imleci ? Aşırı kasma olur diye düşünüyorum.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan Display kabloda olduğunu varsayıyorum. Bilgisayarı kapat , psu şalterini indir ve 10 saniye power tuşuna basılı tutup bırak. Sonra monitör ve ekran kartından DP kablosunu çıkar sonra hdmı kablosunu tak monitöre ve ekran kartına. Sonra psu şalterini açıp pc ve monitörü aç.

Şuan 1fps gibi mi hareket ediyor mouse imleci ? Aşırı kasma olur diye düşünüyorum.
yanı yakınlastırınce asırı bı kasma oluyo ama boyle sıkıntı olmuyo cs go oynarken farkettım 3 fps e cıkabıldım anca

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam