Neler Yeni

Selçuk Bayraktar'dan #MİUS Müjdesi!

LahmatsuDcr

80+ Silver
Savunma sanayimiz iyi hoş da, İHA SİHA karın doyurmuyor be... Akşam evde benim vatandaşım İHA yemiyor. Savunma sanayine önem verdiğimiz kadar diğer alanlara da önem verebilsek keşke.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,610
İsim
Taha yücel
Bildiğim kadarıyla orada yaşıyor ve orada misafirleri ağırlıyor. (Yurtdışından gelen cbleri falan.) Sadece ev olarak kullanmıyor.
Ee o zaman iyi bişey olmuyor mu bu saray yani dış ülkedeki cb leri karşılıyor ee tabi görkemli bir saray olmasi gerekmez mi sonuçta koskoca ülke bu diğer ülkelerde de yok mu bu ?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ee o zaman iyi bişey olmuyor mu bu saray yani dış ülkedeki cb leri karşılıyor ee tabi görkemli bir saray olmasi gerekmez mi sonuçta koskoca ülke bu diğer ülkelerde de yok mu bu ?
Ben ilk yapılan saraya bir şey demiyorum. Bence gerekli fakat yazlık saraya ne gerek var. Yazlık saray gereksiz masraftan başka bir şey değil.

Avolay

80+ Gold
İlk yaptığı 1100 odalı saraya lafım yok. Ama 300 odalı yazlık saraya ne gerek var?
O sırada TIP için inşa edilen yapıyı İlahiyata veren, tıp öğrencilerinin kampüs dışında okumasını zorunlu kılan Sakarya üniversitesi yönetimi 👍
Sen ülkenin en yüksek puanlı bölümlerinden birine yapılan binayı İlahiyata verip, Tıp öğrencilerini ayrı koyuyorsan kendine 1100ü bırak 4+1 daire almaya hakkın yok.
Gidip bir de 300 inşa ettiriyor ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala yapıyla ihtişam ölçüyorlar 🤣
Aynen en büyük saray biz de elçiler korkuyor girerken of Türkiye çok güçlü diyor.

Yaşadığınız kafa ve düşünme yapınız 21.yy için değil vallahi de billahi de

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,610
İsim
Taha yücel
O sırada TIP için inşa edilen yapıyı İlahiyata veren, tıp öğrencilerinin kampüs dışında okumasını zorunlu kılan Sakarya üniversitesi yönetimi 👍
Sen ülkenin en yüksek puanlı bölümlerinden birine yapılan binayı İlahiyata verip, Tıp öğrencilerini ayrı koyuyorsan kendine 1100ü bırak 4+1 daire almaya hakkın yok.

Aynen en büyük saray biz de elçiler korkuyor girerken of Türkiye çok güçlü diyor.

La olum ben 1.sarayı bilmiyodum hem bunu bir yerde okudum bi an Mantıklı geldi benim siyasetle gündemle çok bilgim yok ilgilenmiyorumda zaten

Avolay

80+ Gold

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,610
İsim
Taha yücel

Ben türkiye çok güçlü demedim sadece sonuçta cumhurbaskani diğer ülkelerdeki başkanları karşılayacak bina dairesindeki salonda karşılayacak hali yok ya diye dedim ama zaten 1. Saray mı ne varmış zaten mesajların devamında yazıyor arkadasla konuşmamızda benim bundan bile haberim yok ben bunları yazarken bile Rte göre değil sadece Cumhurbaşkanligı mevki ,makamı gereği olarak demiştim
Çıkar biri şimdi akpci diyen bir şey söylüyoruz veya soruyoruz akp ci oluyoruz yazmakta özgür değilmiyim ben üstüne akp yi destekleyen yazı yazmadığım haldr böyle kişiler çıkar sana göre demiyorum

Siyasetle çokta bilgim yok i

Avolay

80+ Gold
Ben türkiye çok güçlü demedim sadece sonuçta cumhurbaskani diğer ülkelerdeki başkanları karşılayacak bina dairesindeki salonda karşılayacak hali yok ya diye dedim ama zaten 1. Saray mı ne varmış zaten mesajların devamında yazıyor arkadasla konuşmamızda benim bundan bile haberim yok ben bunları yazarken bile Rte göre değil sadece Cumhurbaşkanligı mevki ,makamı gereği olarak demiştim
Çıkar biri şimdi akpci diyen bir şey söylüyoruz veya soruyoruz akp ci oluyoruz yazmakta özgür değilmiyim ben üstüne akp yi destekleyen yazı yazmadığım haldr böyle kişiler çıkar sana göre demiyorum

Siyasetle çokta bilgim yok i
Yazdığın şeyin AKP zihniyeti olması sorun.
Bir yerde okudum diyorsun zaten sorun yok

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin
Hocam saray hakkında konuşmama gerekirse saray gerekliydi
Doğu da var, batı da var, güney de var, kuzey de var.
Ülkenin dört bir yanında sarayı var daha ne gereklisi hocam Allah aşkına.
Ve bu saraylar ufak değil koca koca saraylar yapıyorlar

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Ensar
Kurban Bayramı hediyesi olarak nitelenen #MİUS müjdesi Selçuk Bayraktar'dan geldi.
Muharip İnsansız Uçak Sistemi olarak açılan MİUS Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı(jet motorlu) olacak.
2023'te ilk uçuşu beklenen uçağın proje resimleri ilk defa paylaşıldı.

2-(6).jpg
3-(4).jpg

Bu konu ne kadar siyasetten uzak olsa da şunu belirtmek isterim: Erdoğan olmasaydı bu adam destek bulamaz ve bu ürünleri çıkaramazdı. Bu ürünler çıkamadığı için Türkiye'nin Suriye'de, Doğu Akdeniz'de ve Karabağ'da ırzına geçerlerdi. Think about it.

#MilliTeknolojiHamlesi
flag-turkey_1f1f9-1f1f7.png

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Doğu da var, batı da var, güney de var, kuzey de var.
Ülkenin dört bir yanında sarayı var daha ne gereklisi hocam Allah aşkına.
Ve bu saraylar ufak değil koca koca saraylar yapıyorlar
Eğer tarihi olanları diyorsanız hocam bence onlar müze kalmalı he inşa edilmiş ve tarihi olmayan varsa onun üstüne restarasyon ile yapılabilinilir.
Tamam var ama onlarda otumaktan ziyade müze fenan yapması daha iyi sonuçta tarihi eser.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ulan bugün hiç keyfim yok, siyasi konulara son yazan @Maryo olunca ister istemez konuya girip kahkahayı basıyorum. Cidden komik adam.

Top Bottom