Savunma sanayimiz iyi hoş da, İHA SİHA karın doyurmuyor be... Akşam evde benim vatandaşım İHA yemiyor. Savunma sanayine önem verdiğimiz kadar diğer alanlara da önem verebilsek keşke.
Ee o zaman iyi bişey olmuyor mu bu saray yani dış ülkedeki cb leri karşılıyor ee tabi görkemli bir saray olmasi gerekmez mi sonuçta koskoca ülke bu diğer ülkelerde de yok mu bu ?
Ee o zaman iyi bişey olmuyor mu bu saray yani dış ülkedeki cb leri karşılıyor ee tabi görkemli bir saray olmasi gerekmez mi sonuçta koskoca ülke bu diğer ülkelerde de yok mu bu ?
O sırada TIP için inşa edilen yapıyı İlahiyata veren, tıp öğrencilerinin kampüs dışında okumasını zorunlu kılan Sakarya üniversitesi yönetimi
Sen ülkenin en yüksek puanlı bölümlerinden birine yapılan binayı İlahiyata verip, Tıp öğrencilerini ayrı koyuyorsan kendine 1100ü bırak 4+1 daire almaya hakkın yok.
Gidip bir de 300 inşa ettiriyor ya
O sırada TIP için inşa edilen yapıyı İlahiyata veren, tıp öğrencilerinin kampüs dışında okumasını zorunlu kılan Sakarya üniversitesi yönetimi
Sen ülkenin en yüksek puanlı bölümlerinden birine yapılan binayı İlahiyata verip, Tıp öğrencilerini ayrı koyuyorsan kendine 1100ü bırak 4+1 daire almaya hakkın yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala yapıyla ihtişam ölçüyorlar
Aynen en büyük saray biz de elçiler korkuyor girerken of Türkiye çok güçlü diyor.
Yaşadığınız kafa ve düşünme yapınız 21.yy için değil vallahi de billahi de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hala yapıyla ihtişam ölçüyorlar
Aynen en büyük saray biz de elçiler korkuyor girerken of Türkiye çok güçlü diyor.
Yaşadığınız kafa ve düşünme yapınız 21.yy için değil vallahi de billahi de
Ben türkiye çok güçlü demedim sadece sonuçta cumhurbaskani diğer ülkelerdeki başkanları karşılayacak bina dairesindeki salonda karşılayacak hali yok ya diye dedim ama zaten 1. Saray mı ne varmış zaten mesajların devamında yazıyor arkadasla konuşmamızda benim bundan bile haberim yok ben bunları yazarken bile Rte göre değil sadece Cumhurbaşkanligı mevki ,makamı gereği olarak demiştim
Çıkar biri şimdi akpci diyen bir şey söylüyoruz veya soruyoruz akp ci oluyoruz yazmakta özgür değilmiyim ben üstüne akp yi destekleyen yazı yazmadığım haldr böyle kişiler çıkar sana göre demiyorum
Ben türkiye çok güçlü demedim sadece sonuçta cumhurbaskani diğer ülkelerdeki başkanları karşılayacak bina dairesindeki salonda karşılayacak hali yok ya diye dedim ama zaten 1. Saray mı ne varmış zaten mesajların devamında yazıyor arkadasla konuşmamızda benim bundan bile haberim yok ben bunları yazarken bile Rte göre değil sadece Cumhurbaşkanligı mevki ,makamı gereği olarak demiştim
Çıkar biri şimdi akpci diyen bir şey söylüyoruz veya soruyoruz akp ci oluyoruz yazmakta özgür değilmiyim ben üstüne akp yi destekleyen yazı yazmadığım haldr böyle kişiler çıkar sana göre demiyorum
Doğu da var, batı da var, güney de var, kuzey de var.
Ülkenin dört bir yanında sarayı var daha ne gereklisi hocam Allah aşkına.
Ve bu saraylar ufak değil koca koca saraylar yapıyorlar
Kurban Bayramı hediyesi olarak nitelenen #MİUS müjdesi Selçuk Bayraktar'dan geldi.
Muharip İnsansız Uçak Sistemi olarak açılan MİUS Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı(jet motorlu) olacak.
2023'te ilk uçuşu beklenen uçağın proje resimleri ilk defa paylaşıldı.
Bu konu ne kadar siyasetten uzak olsa da şunu belirtmek isterim: Erdoğan olmasaydı bu adam destek bulamaz ve bu ürünleri çıkaramazdı. Bu ürünler çıkamadığı için Türkiye'nin Suriye'de, Doğu Akdeniz'de ve Karabağ'da ırzına geçerlerdi. Think about it.
Öncelikle sananek diyenler olucaktır eminim. Ama neden güzel Türkçemiz varken saçma sapan Türkçe İngilizce karışık konuşuyoruz. Türkçe dili çok güzel bakın. 2014 yılında "yakamoz" kelimesi ile en güzel dil seçilmişti. Aynı yarışmada "hicran" kelimesi üçüncü olmuştur. Şunu istiyorum sizden...
Doğu da var, batı da var, güney de var, kuzey de var.
Ülkenin dört bir yanında sarayı var daha ne gereklisi hocam Allah aşkına.
Ve bu saraylar ufak değil koca koca saraylar yapıyorlar
Eğer tarihi olanları diyorsanız hocam bence onlar müze kalmalı he inşa edilmiş ve tarihi olmayan varsa onun üstüne restarasyon ile yapılabilinilir.
Tamam var ama onlarda otumaktan ziyade müze fenan yapması daha iyi sonuçta tarihi eser.