Neler Yeni

Selçuk Bayraktar'dan #MİUS Müjdesi!

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Son cümleyi İngilizce yazınca havalı değil cringe oluyorsun
Bilerek yapıyor herhalde.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İstanbul Havalimanına neden laf edeyim :D Orası zaten gerekliydi
Kılıçdaroğlu malum... Havalimanı yapılmamışken daha pist yokken uçak inmeyen yere havalimanı mı yapılır gibi bir cümle kurmuştu. Ben orada dedim ki CHP'den halt olmaz. Adam süper zeki(!)

Hangi kaza? Videosu varsa atar mısın?
Valla hatırlamıyorum. Çok uzun sürmüştü benzin mi petrol mü ne taşıyordu. Bir tane uzman biraz daha yakın olsa İstanbul'un bir bölümüne büyük hasar verebilirmiş.
Sence neler yapılabilir?
Öyle bir proje aklıma gelmiyor. Yani ne desem maliyeti ve getirisi Kanal İstanbul'dan düşük olacak.
Aklıma gelenler basit şeyler:
*Her ilçeye aş evleri. Aç sokak insanı olmasın.
*SMA'lı hastaların maliyeti ödensin. Neden ödemiyorlar bilmiyorum. Bu SMA desteği olmaması AKP'den uzaklaşmamdaki nedenlerden birisi. Şu an kaliteli adam yok bazen sinir oluyorum.
*Evsizlere tek odalı evler sağlanabilir.
*Okullar onarılır, eğitim materyalleri ( bilim ve teknoloji laboratuvarları) sağlanır.
*Hiç başvuruya falan gerek olmadan halka karşılıksız direkt yüklü maddi destek verilebilir.

Olm baya da şey varmış lan
Mesaj otomatik birleştirildi:

@rdeM Kendine dikkat et. İyi günler.

SlimShady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Faruk Tahta
KANAL İSTANBUL gerekli bir proje. Ülkeye cidden faydası olacak. Gemi 1 hafta bekleyip milyon dolar zarara mı girsin yoksa parasını verip 1 günde geçsin mi? Gemilerin geçecek amacı yokken yapılsaydı eleştirirdim ama Kanal İstanbul kesinlikle gerekli bir proje. Bunun yanında susuzluk getirecek, deprem olacak hep hikaye. CHP taraflı olsa bile Celal Şengör Kanal İstanbul'un zararlı olmadığını söyledi. Bunun yanında 100 bilim adamı zararsız diyorsa 5'i zararlı diyor. Onlarda dediği şeyi "bilimsel kanıtlarla" destekleyemiyor.

Buna da gereksiz diyemezsin çünkü havalimanlarının her biri çok işlek.

Haklısın.

Beni AKP'li bilirsiniz. Ama Emine Erdoğan "porsiyonları küçültelim" dediğinden beri AKP'li değilim. Erdoğan'dan iyisi gelsin oyum ona. Eğer durum böyle giderse Erdoğan'a vereceğim gibi gözüküyor. O da iyi olduğundan değil kötünün iyisi olduğu için.

Ya bazı insanlar var. Ecevit'i öyle övüyor ki mübarek sanki ülke onun döneminde kalkındı milyarlar kazandı.
Son olarak Ecevit ve Rockefeller'lerin bir ilişkisi olduğu gerçeği de var.
Eğer Erdoğan'dan memnun değilsen oy verme kardeşim illa oy kullanmak zorunda değilsin

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kılıçdaroğlu malum...
Yapılacak son CB adayı
*Her ilçeye aş evleri. Aç sokak insanı olmasın.
Yapılmalı
Valla hatırlamıyorum. Çok uzun sürmüştü benzin mi petrol mü ne taşıyordu. Bir tane uzman biraz daha yakın olsa İstanbul'un bir bölümüne büyük hasar verebilirmiş.
Bulursam atayım

SMA'lı hastaların maliyeti ödensin. Neden ödemiyorlar bilmiyorum. Bu SMA desteği olmaması AKP'den uzaklaşmamdaki nedenlerden birisi. Şu an kaliteli adam yok bazen sinir oluyorum.
Hastalara değer vermiyorlar zaten en son ki öncülleri
Fakat hastane konusunda gelişmiş bir ülkeyiz o konuda sözüm yok, TURKOVAC bir tık güldürdü ama :D (isim konusunda)

*Evsizlere tek odalı evler sağlanabilir.
Yapmazlar
*Hiç başvuruya falan gerek olmadan halka karşılıksız direkt yüklü maddi destek verilebilir.
Bunu da yapmazlar :D

Dikkat et kendine

Zarara gireceğine dair kanıt yok. Veri de yok. Gelecekte artacak gemi trafiğinden oluşacak problem halka mal olacaktır. Geçmiş kazalardan bir tanesi komple Beşiktaş'ı yok edebilirdi.

Kanal İstanbul maddi anlamda bir getirisi olmasının yanında gemi trafiğini rahatlatacağı için İstanbullunun güvenliği artacak. Daha iyi şeyler yapılabilir mi evet yapılabilir.

Olabilir.

İstanbul'u kast ettin sandım.
Bundan bahsediyorsun galiba

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
Selçuk Bayraktar büyük adam da birilerinin damadı olmasıyla alakası yok olayın :D biyografisini araştır.

Son cümleyi İngilizce yazınca havalı değil cringe oluyorsun
damat var çalışıyor damat var çalıyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kurban Bayramı hediyesi olarak nitelenen #MİUS müjdesi Selçuk Bayraktar'dan geldi.
Muharip İnsansız Uçak Sistemi olarak açılan MİUS Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı(jet motorlu) olacak.
2023'te ilk uçuşu beklenen uçağın proje resimleri ilk defa paylaşıldı.

2-(6).jpg
3-(4).jpg

Bu konu ne kadar siyasetten uzak olsa da şunu belirtmek isterim: Erdoğan olmasaydı bu adam destek bulamaz ve bu ürünleri çıkaramazdı. Bu ürünler çıkamadığı için Türkiye'nin Suriye'de, Doğu Akdeniz'de ve Karabağ'da ırzına geçerlerdi. Think about it.

#MilliTeknolojiHamlesi
flag-turkey_1f1f9-1f1f7.png
Bu adama kötü diyen varsa bence gitsin.
Bu adam türkiye askeri sanayisini 10 adım öteye götürtüyor ve adam yapıyor ya.
Yani tek bu adama toz kondurmam.

Balıkesir aynı fikirde değildir

Ülkeyi milyarlarca zarara sokmasını tercih ediyorsun yani.
Onun yerine daha iyi şeylere yatırım yapmaya ne dersin?
Yanlışım yoksa verilen paranın tamamlanması 10 yılı bulacaktı.

Erdoğan'a verme be, işte o zaman bu ülke refah yerine dibi görmüş olur.
rdEm kardeşim.
Şöyle bir şey var zaten oraları katarlılar aldı.
O konuda toparlanmak çok kolay olur he kanal istanbul hakkında bir fikir söyleyemem.
Bir şey söylesem elde kalır başka şey söylesem gine elde kalır ama ekonomistler ülkenin 6-7 katı bütçe oradan gelicek diyorlar.
Katarlılar aldı canım oraları zaten .
Zarara zor gireriz gibi gibi.
He dediğim gibi bir şey demeyeyim fazla hatta bunu da demesemiydim diye düşünmüyor dğeilim.

Bütün her şeyi şu anda saray"larına" harcıyor.
Bunun dışında da askeriyeye harcanıyor ki buna lafım yok tabii ki harcanacak.
Dediğin gibi Türkiye kilit bir noktada fakat saray"larına" , belediyedeki vekillere, kanal istanbula, gereksiz havalimanlarına... harcanacak parayı refah için neden harcamadılar?

Öncekilere pek lafım yok, zaten şu anki durumdan farkı yok.
Yaşlılar bu yüzden diyor "yağ alamadık" diye fakat sadece yağ aldığı için RTE'ye şükretmeyi de doğru bulmuyorum.
Hocam saray hakkında konuşmama gerekirse saray gerekliydi yani saray derken bir yer olmak zorundaydı.
He şöyle olabilirdi daha minimalist olabilirdi.
Ama bildiğim kadarı ile içinde kütüphane ve büyük bir cami var .
Dediğim gibi gerekliydi her türlü bir tane gerekir he daha küçük olabilirdi diyebileceğim.
AKP'li değilim görüşüm bu sadece.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam saray hakkında konuşmama gerekirse saray gerekliydi yani saray derken bir yer olmak zorundaydı.
He şöyle olabilirdi daha minimalist olabilirdi.
Ama bildiğim kadarı ile içinde kütüphane ve büyük bir cami var .
Dediğim gibi gerekliydi her türlü bir tane gerekir he daha küçük olabilirdi diyebileceğim.
AKP'li değilim görüşüm bu sadece.
İlk yaptığı 1100 odalı saraya lafım yok. Ama 300 odalı yazlık saraya ne gerek var?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İlk yaptığı 1100 odalı saraya lafım yok. Ama 300 odalı yazlık saraya ne gerek var?
Evet ona gerek yok hatta ilk kez duyuyorum ve gereksiz evet kaul ediyorum.
Hatta bence ilk saray bir miktar minimal olabilirmiş ama yazlığa gereksiz derim.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,610
İsim
Taha yücel
Olum hayatımda bu kadar anlayışlı saygı çerçevesinde konuşuldu normalde bir kawga itiş kakış olurdu keşke hep böyle olsa forum anlık mutluluk geldi

Bide bişey sorcam bu saraylar ne işe yarıyor yani saray RTE nin mi yoksa Cumhur baskanın mı yani Rte gidince onun mu olcak yoksa o gidince yeni felen Cumhur Baskanin mi olcak ?
Bu saray ne olarak kullaniliyor

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Olum hayatımda bu kadar anlayışlı saygı çerçevesinde konuşuldu normalde bir kawga itiş kakış olurdu keşke hep böyle olsa forum anlık mutluluk geldi

Bide bişey sorcam bu saraylar ne işe yarıyor yani saray RTE nin mi yoksa Cumhur baskanın mı yani Rte gidince onun mu olcak yoksa o gidince yeni felen Cumhur Baskanin mi olcak ?
Bu saray ne olarak kullaniliyor
Sarayları RTE gidince yerine geçen cumhurbaskanı kullanacak.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Gelecek Cb ye yaradı gecici ev gibi bişey mi Cumhurbaskani oldugun sürece
Bildiğim kadarıyla orada yaşıyor ve orada misafirleri ağırlıyor. (Yurtdışından gelen cbleri falan.) Sadece ev olarak kullanmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,058
Üyeler
162,603
Son üye
cancan11
Top Bottom