kaçmaz bu fırsat ama ev tuvalet kağıdı dolu
yapıştırdım bi tane
Hocam 67₺ ye 32 li varsa 10 adet alacağım link atarmisiniz?Familia 32'li sini 67tl ye alıyordum indirimlerle birlikte bu biraz pahalı değil mi
sen yorum yapma benim konularıma, link at ya da sus gir bak bakalım stokta varmı.geçen gün A101 den 40 familayı 110tlye almıştım ve dahada vardı.
bittikçe denk getiriyorum 4.5 aydır bittikçe alıyorumHocam 67₺ ye 32 li varsa 10 adet alacağım link atarmisiniz?
Şuan varmı ? varsa link atın Tr de 1 günde zam geliyor siz kaç gün öncesini atiyorsunuz eskiyi bırakın An'a gelin.bittikçe denk getiriyorum 4.5 aydır bittikçe alıyorum
boş boş konuşma kardeşim denk getirebiliyorsun piyasayı takip ederek öyle marketten alan adamsın lütfen biraz araştır piyasalarıŞuan varmı ? varsa link atın Tr de 1 günde zam geliyor siz kaç gün öncesini atiyorsunuz eskiyi bırakın An'a gelin.
İhtiyacı olan alsın diye paylaşıyoruz amacınız nedir çözemedim herkesmi denk getirsin yani?boş boş konuşma kardeşim denk getirebiliyorsun piyasayı takip ederek öyle marketten alan adamsın lütfen biraz araştır piyasaları
bu daha uygun değilmi ayrıca https://www.hepsiburada.com/selpak-...idi-16-li-p-HBCV000021ZFOX?magaza=Hepsiburadasen yorum yapma benim konularıma, link at ya da sus gir bak bakalım stokta varmı.