Neler Yeni

Sennheiser 350bt kulaklık kapanmıyor

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Arkadaşlar kulaklık daha bugun elime ulaştı. Şarjını doldurdum ve deneyimledim. Daha sonra kapattım kulaklığı ama 5 saniye sonra power on sesini duydum ve kulaklık yeniden açıldı. Ne kadar kapattıysam hep 5 saniye sonra yeniden açıldı kulaklık. 4-5 saattir ellemiyorum. Telefona bağladığımda hala şarj yüzdesini 100 gösteriyor. Bu durum bir sorun mu?

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar kulaklık daha bugün elime ulaştı. Şarjını doldurdum ve deneyimledim. Daha sonra kapattım kulaklığı ama 5 saniye sonra power on sesini duydum ve kulaklık yeniden açıldı. Ne kadar kapattıysam hep 5 saniye sonra yeniden açıldı kulaklık. 4-5 saattir ellemiyorum. Telefona bağladığımda hala şarj yüzdesini 100 gösteriyor. Bu durum bir sorun mu?
Bence bi garantiye gönderin bende aynı kulaklığı kullanıyorum ne ben öyle bi sorun yaşadım ne de internette gördüm çünkü şuan bir şey olmasa bile ilerde bataryası sıkıntı yaratır

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bi garantiye gönderin bende aynı kulaklığı kullanıyorum ne ben öyle bi sorun yaşadım ne de internette gördüm çünkü şuan bir şey olmasa bile ilerde bataryası sıkıntı yaratır
Bir süre daha böyle deneyimleyeceğim. Eğer düzelmezse göndermeyi düşünüyorum.

Memreu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Arkadaşlar kulaklık daha bugun elime ulaştı. Şarjını doldurdum ve deneyimledim. Daha sonra kapattım kulaklığı ama 5 saniye sonra power on sesini duydum ve kulaklık yeniden açıldı. Ne kadar kapattıysam hep 5 saniye sonra yeniden açıldı kulaklık. 4-5 saattir ellemiyorum. Telefona bağladığımda hala şarj yüzdesini 100 gösteriyor. Bu durum bir sorun mu?
Bende geçen hafta aldım. Aynı sorun bende de var. Yarın Sennheiser Türkiye'ye yazacağım. Bakalım, ne çıkacak?

Memreu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Bende geçen hafta aldım. Aynı sorun bende de var. Yarın Sennheiser Türkiye'ye yazacağım. Bakalım, ne çıkacak
Merhaba, görüştüm. App'den reset attım. Güncelleme gelmiş onu da yapınca düzeldi.

okio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Okio
Bende geçen hafta aldım. Aynı sorun bende de var. Yarın Sennheiser Türkiye'ye yazacağım. Bakalım, ne çıkacak

Merhaba, görüştüm. App'den reset attım. Güncelleme gelmiş onu da yapınca düzeldi.
Aynı sorunla karşılaştım ne yaptıysam duzelmedi app'den reset atmayı bulamadım bu konu hakkında Bilgi verebilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,756
Üyeler
165,227
Son üye
OnurBaba12
Top Bottom