Neler Yeni

🔥İndirim Sennheiser Momentum True Wireless 4 9999₺!

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
geçen ay kart esktrem 35 bin geldi. allahtan işime yaramıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hüseyin
Bu kadar parayı bana ver canlı canlı müzik söylerim sana. :D Bizim fiyat performans üerünler ihtiyacımız vaqr

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
nightlessx
Kulaklık iyi güzel de öyle mükemmel bir puan alamamış rtings'den.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Serkan karakaya

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,013
İsim
Oğuz Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk çıktığında 14 15 k arasında idi. Suan 9999 tl ve taksitli çok iyi bir fiyat. Lakin alınır mı? Tartışılır..
Beklentiler önemli olan. Eğer en iyi ses istiyorsan alınır. Sesin yanında Anc ve mic arıyorsan ortada.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Enes Altunışık
Airpod yerine çok rahat tercih edilir. Kulaklık konusunda ayrı bir noktadadır benim için sennheiser markası.

oldusana

80+
Airpod yerine çok rahat tercih edilir. Kulaklık konusunda ayrı bir noktadadır benim için sennheiser markası.
airpodla sesleri hemen hemen aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve airpods pro 2 nin ancsi bin basar üstelik daha ucuz senheiserin bu kulaklığı ciddi tırt senheiser türkiye resmi sitesine girip bakabilirsiniz

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Sinan
İncele videolarını bakmak lazım. Ama Samsung telefon kullandığım için buds3 pro almaktan yanayım hala. Biraz daha düşerse inş :D

thehexxit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yiğit Dikmen
İncele videolarını bakmak lazım. Ama Samsung telefon kullandığım için buds3 pro almaktan yanayım hala. Biraz daha düşerse inş :D

Hocam bende buds 3 pro mu alsam yoksa zorlayıp momentum 4 kulak üstü versiyonu mu alsam bilemedim

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Sinan
Hocam bende buds 3 pro mu alsam yoksa zorlayıp momentum 4 kulak üstü versiyonu mu alsam bilemedim
Hocam valla o şartlara göre çok değişkenlik gösteren bir seçim. Şahsen müzik dinlerken ya da bir şey izlerken kafa üstü kulaklık kullanmayı sevmiyorum çünkü yatarken vs sıkıntı oluyor kafa üstü kulaklıklar. Ben sadece oyun oynarken kafa üstü gaming kulaklık kullanıyorum. Samsung telefonla kullanmak için alınabilecek en mantıklı kulaklıklar yine Samsung marka kulaklıklar bence. Benim param var ben müziğin dibine vurmak istiyorum diyorsan yine aynı arkadaşın dün önerdiği bir tws kulaklık var ona da bakabilirsin.

nakkaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
cem
Arkadaşlar "Oyun falan oynarım" moduyla alıyosarsanız almayın ama müzik dinleme konusunda zirveleri zorlayan bir markadır kendisi. bu paralar da zaten kaliteli müzik dinlemek için verdiğimiz para. Bana kalsa müzik konusunda alınacak 3 kulaklık var piyasada true wireless olarak, birisi bu kulaklık, diğeri Sony WF-1000XM5 ve Bose QuietComfort Earbuds II.. Ben Sony'nin ses rengini sevdiğim için tercihim ondan yana olur ama bu 3 ü de sizi üzecek kulaklıklar değildir. Sadece canım ülkemde pahalılar. Ha unutmadan ekleyeyim, bunlarla telefon görüşmesi falan da öyle kaliteli yapamazsınız. Tek olayları Müzik ve ANC

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,656
Üyeler
161,728
Son üye
ali...61
Top Bottom