HaKann53 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 10 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Hakan Kopuz Instagram hknkpz53 14 Nisan 2020 #1 Bu sorunu bir türlü çözemedim PC sürekli açtığımda kendine reset atiyo ? Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Nisan 2020 YouTube de bu konuyla alakalı videolar var izledim yaptım olmadi
Bu sorunu bir türlü çözemedim PC sürekli açtığımda kendine reset atiyo ? Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Nisan 2020 YouTube de bu konuyla alakalı videolar var izledim yaptım olmadi
İ İsmail Alav 80+ Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim İsmail Alav 14 Nisan 2020 #2 HaKann53 yazmış: Bu sorunu bir türlü çözemedim PC sürekli açtığımda kendine reset atiyo ? Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Nisan 2020 YouTube de bu konuyla alakalı videolar var izledim yaptım olmadi Devamı için tıklayın... usb ile format atmayı dene olmazsa bilgisayarcıya götür bi baktır
HaKann53 yazmış: Bu sorunu bir türlü çözemedim PC sürekli açtığımda kendine reset atiyo ? Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Nisan 2020 YouTube de bu konuyla alakalı videolar var izledim yaptım olmadi Devamı için tıklayın... usb ile format atmayı dene olmazsa bilgisayarcıya götür bi baktır