Neler Yeni

Servise gönderdiğim M21 CİHAZIM YERİNE M32 geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Aralarındaki farklar neler epeyden baktım m32 önde gibi ama kullanıcının deneyiminin de önemli olduğunu düşünüyorum m21 den memnumdum fakat m32 nin geride olduğu tek yön ana işlemci tarafında sizce herhangi bi itirazda bulunmalı mıyım yoksa telefonu kullanamaya başlamalı mıyım ?
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Son olarak telefon 12 saat şarjda dursun gibi bi olayı var mı (m21de 2-3 saat fullenmesini bekleyip kullanamaya başlamıştım)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,519
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
M32 bence bariz daha iyidir. Hem ekran 90 Hz falan olmuş.

TİTAN.

80+ Platinum
Aralarındaki farklar neler epeyden baktım m32 önde gibi ama kullanıcının deneyiminin de önemli olduğunu düşünüyorum m21 den memnumdum fakat m32 nin geride olduğu tek yön ana işlemci tarafında sizce herhangi bi itirazda bulunmalı mıyım yoksa telefonu kullanamaya başlamalı mıyım ?
Son olarak telefon 12 saat şarjda dursun gibi bi olayı var mı (m21de 2-3 saat fullenmesini bekleyip kullanamaya başlamıştım)
Daha iyi olabilir ama ilerde garanti gerekirse veya satman gerekirse çok sıkıntı olur

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Bildiğim kadarıyla o şarjda 3-5 saat kalsın muhabbetleri yeni telefonlar için geçerli değil. (Batarya teknolojisi değiştiği için.)
m32 daha iyi gibi sanki iki tarafında artı ve eksileri var. ama m32: 90hz ekran ve 6gb rami ve 64mp kamera diyor. Bariz bu özellikleri daha iyi. Ondan kaynaklı m32 yi kabul ederdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şarj etme olayını mesut çevik anlatmıştı linkini buldum.

1:28 2:30 arasında

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantide de m32 ye mi ait sen bilirsin dostum
sanırım m21in kaldığı yerden devam ediyor ama telefonumu satmayı düşünmüyorum hatta uzun yıllar kullanabilirsem daha iyi olur
sık kullanmadığım için götürebildiği kadar götürsün gözüyle bakıyorum öyle daha yüksek model alsam daha iyi olur kafasında değilim bilgisayar olunca insanın telefona bakası gelmiyo zaten :giggle:

TİTAN.

80+ Platinum
sanırım m21in kaldığı yerden devam ediyor ama telefonumu satmayı düşünmüyorum hatta uzun yıllar kullanabilirsem daha iyi olur
sık kullanmadığım için götürebildiği kadar götürsün gözüyle bakıyorum öyle daha yüksek model alsam daha iyi olur kafasında değilim bilgisayar olunca insanın telefona bakası gelmiyo zaten :giggle:
Sen bilirsin dostum 😉

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
hocam başkasının cihazı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,232
Üyeler
166,178
Son üye
mrxxr
Top Bottom