Neler Yeni

Ses Açma Kapatma Tuşuna Basmamak

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

iPhone 13' ten S23 Ultraya geçiş yaptım.

Ses seviyesini hep bildirim panelinden ayarlıyordum, tuşa basmıyordum.
Bunu S23 ultrada nasıl yaparım?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tuşa basarak

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
"Tuşa basmadan"
Tuşa basmadan ayarlamak istiyorsan ayarlar>sesler ve titreşim>ses kısmından ayarlayabilirsin. İphonelarda orta tuş varken bozulduğu için ekranda çıkan butonu kullanıyorlardı. Tuş bozulmasın diye mi bu yolu seçiyorsun?
Hocam bir de konudan bağımsız sizce ip13ten s23 ultraya geçiş mantıklı mı? Memnun musunuz?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuşa basmadan ayarlamak istiyorsan ayarlar>sesler ve titreşim>ses kısmından ayarlayabilirsin. İphonelarda orta tuş varken bozulduğu için ekranda çıkan butonu kullanıyorlardı. Tuş bozulmasın diye mi bu yolu seçiyorsun?
Hocam bir de konudan bağımsız sizce ip13ten s23 ultraya geçiş mantıklı mı? Memnun musunuz?
Ekrandan kaydırıp yapmak daha kolay geliyor bana, bozulur korkusu değil.

Yaptığım en doğru karar olabilir, S23 Ultrada tek sevmediğim boyutu bi tık küçük olabilirdi ve köşelerin sivri olması saçma

Onun haricinde aşırı hızlı, hiç bir uygulamada tıklayıp da yavaş açtığına denk gelmedim.

Kamerası gerçekten güzel, Whatsapp kamerası kötü çekiyor ama ben normalde de hep kameradan çekip öyle foto atarım atacağım zaman.

Ekranı aşırı kaliteli, 120 hz olayı mükemmel.

iPhone 13' te 60 hz olduğu için dokunmatik hissiyatı kötüydü, oyunlarda tıkladığım şeyi yapamıyordum.

Şuan oyun konusunda rahatım.

MLBB oynadım 2 el, ölçüm yaptım 40,2 °C gördüm ön ekran kısmını, arka taraf 39 civarıydı.

Şarjı güzel dayanıyor ama iPhone 13' te iyiydi zaten.

Hızlı şarj olması da güzel.

Genel manada 10/9 ( 6.8 değil de 6.3" olsahdı ve köşeleri kavisli olsaydı 10/10 )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,725
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom