RuthlV5
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
teşekkürlerburadan işletim sistemini seçip audio yazan yerin altındaki dosyayı indir kur pcyi yeniden başlat.ASUS TUF Gaming F15|Laptops For Gaming|ASUS Global
Bristling with high-refresh rate displays and competitive GPUs, ultra-durable TUF Gaming laptops deliver a reliable portable gaming experience to a wide audience of gamers.www.asus.com
hocam şuan denedim ama hala yüklü bir ses cihazı yok diyor ne yapmalıyımburadan işletim sistemini seçip audio yazan yerin altındaki dosyayı indir kur pcyi yeniden başlat.ASUS TUF Gaming F15|Laptops For Gaming|ASUS Global
Bristling with high-refresh rate displays and competitive GPUs, ultra-durable TUF Gaming laptops deliver a reliable portable gaming experience to a wide audience of gamers.www.asus.com
aygıt yöneticisine girip ekran görüntüsü atarmısın.teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam şuan denedim ama hala yüklü bir ses cihazı yok diyor ne yapmalıyım
hocam tamamdır az önce yüklediğim driver sanırsam şimdi çalıştı ses geldi teşekkür ederim yardımın içinintel hight definiton audi yazıyor ya ona çift tıkla donanım kimliğini paylaş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buradan nasıl paylaşacağına bakabilirsin.Donanım KimliÄi ile Sürücüleri Bulma
Aygıtların donanım kimliÄi ile aradıÄınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Ãretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliÄi vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.www.technopat.net