sixbrother
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
4070 Super ve 2 fanlı sıvı soğutmayı sığabilecek, sessiz fanları çok gürültülü çalışmayan güzel sade şık görünümlü bir kasa önerebilir misiniz
H6 flow alabilirsin rgbsiz guzel kasa4070 Super ve 2 fanlı sıvı soğutmayı sığabilecek, sessiz fanları çok gürültülü çalışmayan güzel sade şık görünümlü bir kasa önerebilir misiniz
hocam bundan fan çıkmıyor demi artı olarak alman gerekiyorH6 flow alabilirsin rgbsiz guzel kasa
Fanli modelide var, begenmezseniz msi ve lianli ninde akvaryum kasalari mevcut,h6 flow kucuk biraz.hocam bundan fan çıkmıyor demi artı olarak alman gerekiyor
Daha çok sade anlamında demiştim ustam, benim kasam şuan akvaryum ve çok yer kaplıyor rgbler falan artık kafa kaldırmıyor. Sade ve hoş güzel tasarımlı akvaryumda olur ama bu rgb işleri artık gelmiyor gibi bizehocam şıktan kastınız nedir örnek foto atar mısınız? Akvaryum tarzımı seviyorsunuz normal mi seviyorsunuz nereden bilelim
Butcene gore asusun proart serisine bakabilirsin rgbsiz en iyi kasaDaha çok sade anlamında demiştim ustam, benim kasam şuan akvaryum ve çok yer kaplıyor rgbler falan artık kafa kaldırmıyor. Sade ve hoş güzel tasarımlı akvaryumda olur ama bu rgb işleri artık gelmiyor gibi bize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@LeviN01 @Xenovian malesef 2 öneriyide bulamadım stoklarda biraz sahibindende ara