Sessiz ve Şık Bilgisayar Kasası Önerisi istiyorum

Reaksiyon skoru
16
4070 Super ve 2 fanlı sıvı soğutmayı sığabilecek, sessiz fanları çok gürültülü çalışmayan güzel sade şık görünümlü bir kasa önerebilir misiniz

DeepCool cc560 kendim kullanıyorum ses yok ve çok cool duruyor bana göre sade ve şık

hocam şıktan kastınız nedir örnek foto atar mısınız? Akvaryum tarzımı seviyorsunuz normal mi seviyorsunuz nereden bilelim

hocam şıktan kastınız nedir örnek foto atar mısınız? Akvaryum tarzımı seviyorsunuz normal mi seviyorsunuz nereden bilelim
Daha çok sade anlamında demiştim ustam, benim kasam şuan akvaryum ve çok yer kaplıyor rgbler falan artık kafa kaldırmıyor. Sade ve hoş güzel tasarımlı akvaryumda olur ama bu rgb işleri artık gelmiyor gibi bize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@LeviN01 @Xenovian malesef 2 öneriyide bulamadım stoklarda biraz sahibindende araştırıcam

Daha çok sade anlamında demiştim ustam, benim kasam şuan akvaryum ve çok yer kaplıyor rgbler falan artık kafa kaldırmıyor. Sade ve hoş güzel tasarımlı akvaryumda olur ama bu rgb işleri artık gelmiyor gibi bize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@LeviN01 @Xenovian malesef 2 öneriyide bulamadım stoklarda biraz sahibindende ara
Butcene gore asusun proart serisine bakabilirsin rgbsiz en iyi kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,894
Üyeler
174,257
Son üye
sekokeko45
Geri