Sevdiğinden Bile Kısa Olmanın Ezikliği.

swoxxxyy

80+
Reaksiyon skoru
8
Öncelikle herkese iyi forumlar. Her ne kadar dalga geçiliceğimi bilsemde bugün bu konuyu açmak istedim. Öncelikle 13 yaşındayım, 161.5-162 boyum var yanılmıyosam 50 kiloyum (yağ oranım yüksek) tahmin ettiğiniz gibi erkek çocuğuyum.Boyumun kısa olması beni cidden çok rahatsız etmeye başladı,hoşlandığım kız bile benden 4-5cm uzun ve açılmaya bile korkuyorum boyumla dalga geçer diye,boyumu nasıl uzatabilirim? Bilen abim,ablam veya kardeşlerim varsa bana yardımcı olur musunuz?

Hastaneye gitmen en iyisi olur. Durumu ailene aç boyum tüm yaşıtlarımdan kısa de. Testleri oluyor onun hormonlarına vs. bakıyorlar. Duruma göre doktor ne yapman gerektiğini söyler. Gerekirse ilaç yazar. Lakin bence boyun çok da kısa değil. Çevremde çok fazla kişinin bir anda boy attığını gördüm. 16 yaşına kadar çok kısa bir çocuğun 2 yılda 20cm'e yakın boy attığını gördüm. O da boy atmasa hastaneye gidecekti. Karar senin. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap. Ama hastanede test yapmakta fayda var bence.

13 yaşında boyun gayet iyi, 18-19 yaşına kadar boyun uzar merak etme. Özellikle 13 yaşlarındaki kız çocuklarının beyinleri ve algılama yetileri tam gelişmediğinden sevgili vs. işlerine girmeni tavsiye etmem.

Boy ve kilo olarak ortalamanın üzerindesin. Yaşın da daha çok ufak, o boyun 170 - 180 lere kadar uzar. Basketbol oyna, yüzmeye çalış imkanın varsa. Bunlar ergenlikte boy uzamasına yardımcı olur. 13 yaşındaki bir çocuğa, boy uzaması için hastaneye gidip ne gibi bir ilaç vermelerini bekliyorsun ki?

Boy ve kilo olarak ortalamanın üzerindesin. Yaşın da daha çok ufak, o boyun 170 - 180 lere kadar uzar. Basketbol oyna, yüzmeye çalış imkanın varsa. Bunlar ergenlikte boy uzamasına yardımcı olur. 13 yaşındaki bir çocuğa, boy uzaması için hastaneye gidip ne gibi bir ilaç vermelerini bekliyorsun ki?
Hocam çevremde gördüm ben 12 yaşından sonra neredeyse hiç boy atmayan kontrol etmekte fayda var diye dedim. Zaten çok düşük bir ihtimal.

Öncelikle herkese iyi forumlar. Her ne kadar dalga geçiliceğimi bilsemde bugün bu konuyu açmak istedim. Öncelikle 13 yaşındayım, 161.5-162 boyum var yanılmıyosam 50 kiloyum (yağ oranım yüksek) tahmin ettiğiniz gibi erkek çocuğuyum.Boyumun kısa olması beni cidden çok rahatsız etmeye başladı,hoşlandığım kız bile benden 4-5cm uzun ve açılmaya bile korkuyorum boyumla dalga geçer diye,boyumu nasıl uzatabilirim? Bilen abim,ablam veya kardeşlerim varsa bana yardımcı olur musunuz?
Bunu niye kafaya takıyorsun o kız seni seviyorsa inan boyundan yağından falan değil içinin güzelliğinden seviyordur bunları kafana takma git açıl bak inan açıldıktan sonra daha da özgüvenli olucaksin fakat benim gibi özgüven geldi diye 4-5 kere açılma :D hem burda senle niye dalga geçilsin bunları da kafandan çıkar sen uzun boylu olmak için değil iyi biri olmak için çabala git kıza açıl seviyorsa kabul edicek zaten neden kabul etmesin

Boy konusunda 13 yaşındasın boyun kilon ideal yani ortalamada iyisin 15-16 yaşlarında fena boy atarsın tabi aile kısa değilse benim arkadaşlarım var 16-17 yaşlarında 1.65 boyları olan o yüzden zamanını bekle uzayacaksin

olum kimse boyundan dalga geçmez çünkü dalga geçilecek bir boyun yok uzun değilsin ama kısa da değilsin sevdiğin kız yaşına göre çok uzun ahahahahahahah boy işi şans zaten genetikte varsa uzarsın baban annen ya da deden vs. kaç boyunda? mesela 17 yaşına gelirsin 1 70 olmuşsundur boyum kısa diyebilirsin de şu an zaten sevdiğin kızdan takıntı yapmışsın galiba.
Screenshot_4.webp

13 yaş için boyun iadeal

11 yaşında felan iğne kullanmaya başladım hocam kesinlikle gidip hormonlarına baktırmalı

kızlar hızlı uzuyor sonra uzamaları duruyor geçersiniz 1 seneye

Hay ben bu sosyal medyanın... Oğlum daha 13 yaşındaki bir birey neden boyunun kısalığından dolayı üzülüyor lan? Bu nasıl bir algı? Kardeşim 13 yaşında senin dertlerin oyun falan olması lazım. Ne kızı ne arkadaşı? Boyun da gayet normal yani yaşına göre. 20 yaşında boyu 160 olan milyon tane insan var.

Hay ben bu sosyal medyanın... Oğlum daha 13 yaşındaki bir birey neden boyunun kısalığından dolayı üzülüyor lan? Bu nasıl bir algı? Kardeşim 13 yaşında senin dertlerin oyun falan olması lazım. Ne kızı ne arkadaşı? Boyun da gayet normal yani yaşına göre. 20 yaşında boyu 160 olan milyon tane insan var.
Maalesef hocam maalesef…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,980
Üyeler
184,369
Son üye
Ropsklts
Geri