Neler Yeni

Yardım Sevgili ile oynanabilecek oyunlar?

Bergee

80+ Silver
Ücret farketmez kız arkadaşım ile beraber oynayabileceğimiz oyun önerilerinde bulunabilir misiniz? Kız arkadaşımın ekran kartı bir tık kötü hani böyle sistemi fazla yormayacak zorlamayacak tarzdan oyunlar önerirseniz sevinirim teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar :)

Örnek oyun vermek gerekirse: Valorantı 60 fps'te anca oynuyor..

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Ücret farketmez kız arkadaşım ile beraber oynayabileceğimiz oyun önerilerinde bulunabilir misiniz? Ekran kartı bir tık kötü hani böyle sistemi fazla yormayacak zorlamayacak tarzdan oyunlar önerirseniz sevinirim teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar :)
League of Legendso.O2

PapaganGülsem

80+ Bronze
Ücret farketmez kız arkadaşım ile beraber oynayabileceğimiz oyun önerilerinde bulunabilir misiniz? Ekran kartı bir tık kötü hani böyle sistemi fazla yormayacak zorlamayacak tarzdan oyunlar önerirseniz sevinirim teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar :)
stardew valley, left 4 dead 2, portal 2, fall guys, human fall flat, dying light, raft

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,055
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ateş ve su

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berat Selim PEKŞEN
sven-coop oynayabilirsiniz, ben her gun oynuyorum oynamaktan cok zevk aliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,120
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom