Kimsenin suçu olmadan bitince böyle oluyor. Anlayabiliyorum seni. Zamanla alışacaksın.Umut insan için en kötü işkence şekli.
Olayı şöyle açayım kaba gözle yorumluyorsunuz, kızın ailesi inanılmaz muhafazakar eğer ailesi öğrenirse yanisi kız çok sıkıntıya girer ve baskı var kızın üzerinde o yüzden geri döner gözüyle bakıyorum beyler hani kızın ben bir ihanetini görmedim ailesinden korktuğu için yakalanmaktan korktuğu için geri adım atıyor ve annesiz büyüyen biri bilmem anlatabildim mi,seven insan gitmez aga, severekte olsa gitmez. kötü zaman geçiriyo olsa da gitmez, o kötü zamanlarda seven sevdiğini yanında ister.
ama insan ilişkileri farklıdır, herkesin doğrusu bir değildir. sizin için de farklılıklar olabilir. benim fikrim yukarıdaki gibi tavsiyesme aşşağıda.
birisi seni ne kadar seviyosa sevsin, bırakıyorsa yeteri kadar sevmemiştir. geri döndüğünde ona kapı açmamalısın, hayat devam ediyor kimse vazgeçilmez değil. NEXT
aynen kanka severek ayrıldınızArkadaşlar sevgilimle severek ayrıldık ve ayrılmak isteyen oydu ve gitmeden önce yakın kız arkadaşı beni arayıp sana, ondan hediye vericem dedi.
Bana hediye almıştı bu ne demek beyler geri döner mi sizce sevgisine inanıyorum sizce ne demek bu ?
Biraz kendimize zaman tanıyalım dedi, ailevi sorunlar yaşadı (gerçek bu arada hani bahane değil kanıtladı gerçekten ailesiyle sorun olduğunu)
umarım hocam dm den yazın bana beraber kutlayacağızdöndüğü zaman size yazıcam hocam. (hayırlısıyla inşallah tabi ))
Bence başına bela olma diye seni güzel paketlemiş kardeşim, gerçekler acı maleseff kızı seviyosan içinden zamanla unutursun zaten.Arkadaşlar sevgilimle severek ayrıldık ve ayrılmak isteyen oydu ve gitmeden önce yakın kız arkadaşı beni arayıp sana, ondan hediye vericem dedi.
Bana hediye almıştı bu ne demek beyler geri döner mi sizce sevgisine inanıyorum sizce ne demek bu ?
Biraz kendimize zaman tanıyalım dedi, ailevi sorunlar yaşadı (gerçek bu arada hani bahane değil kanıtladı gerçekten ailesiyle sorun olduğunu)
İletişimini kesti mi senleArkadaşlar sevgilimle severek ayrıldık ve ayrılmak isteyen oydu ve gitmeden önce yakın kız arkadaşı beni arayıp sana, ondan hediye vericem dedi.
Beta olmak veya yedekte tutulmayı sorun etmiyorsan. Evet, geri dönebilir.Arkadaşlar sevgilimle severek ayrıldık ve ayrılmak isteyen oydu ve gitmeden önce yakın kız arkadaşı beni arayıp sana, ondan hediye vericem dedi.