SorryImSoBussy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,986
- İsim
- HBE
Duruma çok sevindim. Hayırlı olsun. Ben de aynı durumdayım ama benimki çok değişik. Burada sana yapmaman gerekenleri söyleyeyim. Sakın ha aşağıdakilerin yapma;Beyler kız geri döndü dün bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Döndü usta dün
Döndü usta
Hocam geri döndü
1- Ayrı kaldığınız süredeki düşünceleri merak etme. Olmamış gibi davranmak en iyisi. Yok edip kendine saygısızlık et demiyorum. Ortaya dökme, masaya sürme olanları.
2- Kaldığın yerden devam etmeye çalışma. Karşındaki kişi artık tanıdığın kişi değil. Birbirinize olan güveniniz, sevginiz ve saygınız elbette sıfır olmasın ama hasar gördüğünü ve bu hasarı birbirinize sizin verdiğinizi unutma.
3- Karşında senden vazgeçip geri dönen birisi var. Eskiden tanıdığın o gülüp eğlendiğin mutlu olduğun kişi değil. Bunu sakın unutma.
4- Stalk yapma. Olan oldu, geçen geçti. Daha iyi olması için uğraş. O süreçte neler yaptığını sosyal medyadan öğrenmeye çalışma.
5- Kendinden asla ödün verme. Sen en değerli şeysin. O, senin için, kendinden daha değerli değil.
6- Yanında olmak istiyorsan güçlü olduğunu hissettir. İşine gücüne karış demiyorum ama noktayı sen koy. bir şey istiyorsa tamam diyip noktayı koy. Olmasını istemiyorsan hayır demeyi bil ve bu kararından dönme.
7- Kontrol kimde anlayamadığın zaman kendini kaybetme.
8- O'nun gerçekten neden yanında olduğunu dolaylı yoldan hissettirmeden sorarak öğren.
Seni boşlukta hissettiği için döndüyse vakit kaybetme, yok et hayatından. Bunu en rahat "Seni özledim. Konuşmayı özledim. Vakit geçirmeyi özledim" ya da "Seni sevdiğim için, iyi hissettirdiğin için döndüm" gibi cevaplar aldığında anlarsın. Burada duyman gereken şey şu "Seni anladım. Kendi kararlarımı anladım. Kararım bu." gibi net ve kendinden emin olduğu, ciddi cevaplar olmalı.