Neler Yeni

SEVGİLİM AYRILMADAN ÖNCE HEDİYE VERDİ ?

kaynorz

80+
Eğer öyleyse kardeşim bırak kendi haline. Sen de kendi yoluna bak.
Çünkü bir başka etken olduğunda seni tekrar ortada bırakacak. Bu böyledir, değişmez. Üzgünüm ama gerçek olan bu. Ben de kabul edememiştim en başta, artık kabul ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi; seni gerçekten sevdiğini bilmelisin. Mesafeli olmamalı ve sana gelip herşeyi anlatmak istemeli. Bu olduğunda işte gerçekten ileri zamanlarda olacak olanları planlayabilir ya da ona göre hareket edebilirsin. Sana bir şey anlamıyorsa kusura bakma, kimse vazgeçilmez değildir.
Kimse vazgeçilmez değil ama kolay vazgeçilemiyor

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
kanka sen beklenti içinde olma, zamana bırak ve bittiğini de kabullenmeye çalış. En kötü ihtimali düşün ve bitti diyerek sürekli aklında çevir bunu eğer olur da bir gün dönerse mutlu olursun, diğer türlü zaten bittiğine kendini inandırmıştın. Bu arada dönerse de bence kabul etme , bunu bir kez yapan ikinci kez de yapar.

LİAN_G

80+
zaman tanı demek ben bir diğer erkeklere bakıp geleyim demek. gerçi şimdi katılmaz kimse ne anlatıyor bu falan dersiniz de öyle ya ne diyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sefa Halı
Arkadaşlar sevgilimle severek ayrıldık ve ayrılmak isteyen oydu ve gitmeden önce yakın kız arkadaşı beni arayıp sana, ondan hediye vericem dedi.
Bana hediye almıştı bu ne demek beyler geri döner mi sizce sevgisine inanıyorum sizce ne demek bu ?

Biraz kendimize zaman tanıyalım dedi, ailevi sorunlar yaşadı (gerçek bu arada hani bahane değil kanıtladı gerçekten ailesiyle sorun olduğunu)
Hocam benim anlamadığım da bu yok ailevi sorunlarım var yok kafam dağınık şahsen ben bir insanı ciddi manada seviyorsam isterse dünyalar başıma yıkılsın ne de olsa sevdiğim insan sorunlarımı onunla çözmüycem de kiminle çözücem onunla dertleşmeyeceksem derdimi kime anlaticam o yüzden severek ayrılmak bana saçma geliyor Hocam arkadaşım 2 ay önce sevgilisinden ayrıldı kız son buluşmada oturmuş ağlamış seni seviyorum da işte şartlar böyle olmalı da yalan ya dönmedi kız aynı şekilde başka arkadaşımın da başına geldi o yüzden hocam siz yavaştan unutmaya bakın seven insan her ne olursa olsun bırakmaz empati yapın biraz ailevi sorunların olduğunda durduk yere sevgilinden ayrılır mıydın ben yapmam en azından çünkü dertlerinden uzaklaşmanı sağlayacak morelini düzeltecek kişidir sevdiğin kişi hediye olayı da bana saçma geldi normalde sevgiliden ayrılınca hediyeler geri istenir

Top Bottom