Neler Yeni

SEVGİLİM AYRILMADAN ÖNCE HEDİYE VERDİ ?

kaynorz

80+
Arkadaşlar sevgilimle severek ayrıldık ve ayrılmak isteyen oydu ve gitmeden önce yakın kız arkadaşı beni arayıp sana, ondan hediye vericem dedi.
Bana hediye almıştı bu ne demek beyler geri döner mi sizce sevgisine inanıyorum sizce ne demek bu ?

Biraz kendimize zaman tanıyalım dedi, ailevi sorunlar yaşadı (gerçek bu arada hani bahane değil kanıtladı gerçekten ailesiyle sorun olduğunu)

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,448
İsim
Emir Bayram
Arkadaşlar sevgilimle severek ayrıldık ve ayrılmak isteyen oydu ve gitmeden önce yakın kız arkadaşı beni arayıp sana, ondan hediye vericem dedi.
Bana hediye almıştı bu ne demek beyler geri döner mi sizce sevgisine inanıyorum sizce ne demek bu ?

Biraz kendimize zaman tanıyalım dedi, ailevi sorunlar yaşadı (gerçek bu arada hani bahane değil kanıtladı gerçekten ailesiyle sorun olduğunu)
Aynen kanka döner

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Üzmek gibi olmasın ''haydi kendine iyi bak bir daha görüşmeyiz'' in kibar hali gibi bence.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

Delikanlı kızmış. Ona yaptığın yatırımı cuzi de olsa karşılamak istemiş. "Biraz kendimize zaman tanıyalım" diyen kız bi' daha dönmez dostum üzgünüm.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
seven insan gitmez aga, severekte olsa gitmez. kötü zaman geçiriyo olsa da gitmez, o kötü zamanlarda seven sevdiğini yanında ister.

ama insan ilişkileri farklıdır, herkesin doğrusu bir değildir. sizin için de farklılıklar olabilir. benim fikrim yukarıdaki gibi tavsiyesme aşşağıda.

birisi seni ne kadar seviyosa sevsin, bırakıyorsa yeteri kadar sevmemiştir. geri döndüğünde ona kapı açmamalısın, hayat devam ediyor kimse vazgeçilmez değil. NEXT

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,410
Üyeler
162,818
Son üye
96bit
Top Bottom