Yanına gülücük koymasından iyi niyetyli olduğunu anladım.Bunu ben yazsam 10 kişi raporlayıp kızgın atmıştı
Git hackintosh kur zevkli oluyor kafa dağıtırsın.konu başlığı saçma oldu biliyorum fakat sabah uyandığımda bir anda küfür edip engel yedim ne yapmam lazım?
Niye ayrıldığını sorucaksın dimiKızın instası ne
Evet kessinikle xdNiye ayrıldığını sorucaksın dimi
ceg first class açık şu an =D unutmam zaman alıcak ama unuturuz.Hiç üzülmene gerek yok dostum sakın ola sakın ola kendini depresyona sokma, burada bir kişi için benim ne kadar efkarlandığımı bilirler zaten profilime girer isen görürsün 64 sayfa efkar, depresif mesaj var ama değmiyor üzülmene gerek yok. Hayat devam ediyor aç arkaya hareketli bir müzik yoluna bak.
Unutursun merak etme gelip geçiyor sadece kendini üzüp değerli zamanını çalma. Benim en üzüldüğüm şey üzüntüm yüzünden hiçbir şey yapmadan gelip geçen günlerim oldu. Üzülme, takma kafana, çalışmaya devam.ceg first class açık şu an =D unutmam zaman alıcak ama unuturuz.
hepiniz için çok teşekürler adamsınız.Unutursun merak etme gelip geçiyor sadece kendini üzüp değerli zamanını çalma. Benim en üzüldüğüm şey üzüntüm yüzünden hiçbir şey yapmadan gelip geçen günlerim oldu. Üzülme, takma kafana, çalışmaya devam.
Bir şey olursa yaz özeldenhepiniz için çok teşekürler adamsınız.