Neler Yeni

Sevgilime nasıl sigarayı bıraktırabilirim

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Can Geri
arkadaşlar maalesef ki sevgilim sigara içiyo(kız) ve ben nefret ederim o da bildiği için flörtken buluştuğumuzda yanında sigara bile taşımazdı. sen rahatsız olduğun için ben senin yanında içmem diyodu. şimdi 6 aylık sevgiliyiz. ve her gün yarım paket bitiriyo. her seferinde çakmağını ve paketini alıyorum beni öldürrcekmiş gibi bağıra çağıra vurmaya başlıyo. hani başta benim yanımda içmicektin diyorum. yok işte hep beraberiz napayım bırakmaya çalışıyorum falan diyo. sigarayı benden çok seviyor. eskiden alıp paketlerini ikiye kırıp atıyodum ve her haffita kavga ediyoduk. nasıl bıraltırabilirim bu ergen saçmalıklarını (yaş 17)

Rulep

80+ Gold
bıraktırmakla ne uğraşıcan akciğeri temiz birini bulursun ayrıl gitsin

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Can Geri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bıraktırmakla ne uğraşıcan akciğeri temiz birini bulursun ayrıl gitsin
sınav senem yani ayrılırsam bi de ınun psikolojisiyle uğraşıcam o yüzden istemiyorum. ayrıca onun dışında her şeyini seviyorum

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
EREN
sınav senem yani ayrılırsam bi de ınun psikolojisiyle uğraşıcam o yüzden istemiyorum. ayrıca onun dışında her şeyini seviyorum
iyi bi konuşma yap rahatsız olduğunu değilde sana zalar vercenden korktunu söyle iyi olmadığını falan senin sevgilin bir kaç cümle kur işte zaten sigarayı dağa fazla seviyosa aylır ne diyyim bu yaştan olcak iş değil sevgilimin sigara kokmasını düşünemiyorum gerçekten

Rulep

80+ Gold
bırak içsin o zaman sınavına odaklan düşünme bunları belki farklı yerleri tercih edersiniz veya biriniz mezuna kalarak ayrılırsınız belli mi olur

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Can Geri
iyi bi konuşma yap rahatsız olduğunu değilde sana zalar vercenden korktunu söyle iyi olmadığını falan senin sevgilin bir kaç cümle kur işte zaten sigarayı dağa fazla seviyosa aylır ne diyyim bu yaştan olcak iş değil sevgilimin sigara kokmasını düşünemiyorum gerçekten
daha az önce yaptım ben biliyorum zaten ver şunu artık diyip paketi almaya çalıştı cebimden ben de verdim al defol git dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonra yine bi şey olmasın akşam saati diye otobüs durağına kadar konuşmadan da olsa bıraktım

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
EREN
aga cidi bi ilişkimi yani sevgilin için bırakırsın gerçekten seviyosa

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Can Geri
bırak içsin o zaman sınavına odaklan düşünme bunları belki farklı yerleri tercih edersiniz veya biriniz mezuna kalarak ayrılırsınız belli mi olur
öyle zaten de çok kötü kokuyo ve sigarayı bana karşı savunması çok acizce geliyo bana. ayrıca o içerken uzaklaş yanımdan diyorum solumamak için, gidiyo trip atmaya başlıup

aga cidi bi ilişkimi yani sevgilin için bırakırsın gerçekten seviyosa
ciddi ilişki ama büyük ihtimal sınav senemiz olduğu için fatklı yerleri kazanıp ayrılırız diye düşünüyo

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ciddi ilişki falan değil bu sevgilin sigarayı bırakamaz ama sen sevgilini bırakabilirsin bence. Bu kadar aşağılanma fazla.

Kara*

80+ Silver
ciddi ilişki (17) o.O2 sınavdan sonra yüzünü dahi göremezsin muhtemelen. daha bu mevzulardan bızıkıyorsa çok sürmez işiniz. ex böyle kalpli sigara alıp gösteriyordu alıp attım paketi sustum 5 dakika sonra yediğimiz lafın hesabını sen tahmin et 😉

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mustafa Aydın
arkadaşlar maalesef ki sevgilim sigara içiyo(kız) ve ben nefret ederim o da bildiği için flörtken buluştuğumuzda yanında sigara bile taşımazdı. sen rahatsız olduğun için ben senin yanında içmem diyodu. şimdi 6 aylık sevgiliyiz. ve her gün yarım paket bitiriyo. her seferinde çakmağını ve paketini alıyorum beni öldürrcekmiş gibi bağıra çağıra vurmaya başlıyo. hani başta benim yanımda içmicektin diyorum. yok işte hep beraberiz napayım bırakmaya çalışıyorum falan diyo. sigarayı benden çok seviyor. eskiden alıp paketlerini ikiye kırıp atıyodum ve her haffita kavga ediyoduk. nasıl bıraltırabilirim bu ergen saçmalıklarını (yaş 17)
seneye ayrılırsınız zaten uzun sürmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Talha Açıkgöz
Aynen önce iyi konuşma yap baktin olmadi depresyona girmiş gibi triplere gir illaki ne olduğunu soracaktır (sormazsa ayrıl da onu da mı biz söyleyelim) anlat işte canının sıkıldığı konuları

öyle zaten de çok kötü kokuyo ve sigarayı bana karşı savunması çok acizce geliyo bana. ayrıca o içerken uzaklaş yanımdan diyorum solumamak için, gidiyo trip atmaya başlıup

ciddi ilişki ama büyük ihtimal sınav senemiz olduğu için fatklı yerleri kazanıp ayrılırız diye düşünüyo
Ayrılacağını düşünenden ciddi ilişki felan olmaz çek kızı adam akıllı konuş baktın olmuyor hadi kral herkes yoluna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,869
Üyeler
161,352
Son üye
onurinternet2004
Top Bottom