Hocam bunu kendiniz bulmalısınız aranızdaki muhabbetlerden birbirinize olan hitap şekillerinizden bir şeyler çıkartabilirsiniz bizim buradan yapacağımız öneri samimi durmazİnstagramda kolaj yaptım altına da romantik ve anlamlı bir şeyler yazmak istiyorum sizce ne olabilir
Doğum günün kutlu olsun kari bayani yaz sonrada onu etiketleİnstagramda kolaj yaptım altına da romantik ve anlamlı bir şeyler yazmak istiyorum sizce ne olabilir
Açıyorsun ChatGptyi kızdan bahsediyorsun kıza karşı neler hissediyorsun, sonrasın da diyorsun ki bu kıza detaylı bir şekil de ve duygusal bir şekil de benim sana hissettiklerimi yansıtarak doğum günü mesajı yaz diyorsun bitti.İnstagramda kolaj yaptım altına da romantik ve anlamlı bir şeyler yazmak istiyorum sizce ne olabilir
hayvanlikDoğum günün kutlu olsun kari bayani yaz sonrada onu etiketle
olm az düşünüp bulun la aylarınız geçiyo 3 kelimeyi bile seçemiyorsanız biraz durum vahimAçıyorsun ChatGptyi kızdan bahsediyorsun kıza karşı neler hissediyorsun, sonrasın da diyorsun ki bu kıza detaylı bir şekil de ve duygusal bir şekil de benim sana hissettiklerimi yansıtarak doğum günü mesajı yaz diyorsun bitti.