Neler Yeni

Sharkoon Rgb Flow Ön Panel Ve Yan Panel Led Sorunu

MNZMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Demirel
Günaydınlar öncelikle herkese...

Benim sorunum şu ki kasamın ön ve yan panelinde bulunan ledler şu an yanmamakta ve garantim bitti. Bu ledlerin kontrolücüsü var mı varsa şayet nerede nerden kontrol edebilirim.

Kabloların gizlendiği yan paneldeki satayı çıkartıp taktım ancak bir oynama olmadı daha sonra biraz araştırdım ekran kartının altındaki 7 pinli kısımla oynadım bi ara tamamen elektrik gelmedi düzelttim ancak ordan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
7 pinli dediğiniz kısım power led vs vs yazan yer mi anakart ve kasanın modeli ne ?

MNZMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Demirel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
na kart GIGABYTE B450M S2H A
Ekran Kartım Readon RX 570 OC, ana kart GIGABYTE B450M S2H Anakart, ram GSKILL F4-3200C16S-8GVKB G.SKILL RipjawsV DDR4-3200Mhz C16 2x 16gb, işlemcim AMD Ryzen 3 3200G.

Kasa da bu https://www.sharkoon.com/Download/Cases_and_Power/Midi_ATX/RGB_Flow/prem_RGB_FLOW_tr_02kasa
Ekran Kartım Readon RX 570 OC, ana kart GIGABYTE B450M S2H Anakart, ram GSKILL F4-3200C16S-8GVKB G.SKILL RipjawsV DDR4-3200Mhz C16 2x 16gb, işlemcim AMD Ryzen 3 3200G.

Kasa da bu https://www.sharkoon.com/Download/Cases_and_Power/Midi_ATX/RGB_Flow/prem_RGB_FLOW_tr_02.pdf
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğiniz yerdeki pinlerle oynayınca gidip geliyor mu kontrol edin, sokette sorun varsa bakarız tarif ederim

MNZMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Demirel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğiniz yerdeki pinlerle oynayınca gidip geliyor mu kontrol edin, sokette sorun varsa bakarız tarif ederim
birazdan işe gideceğim size nerden ulaşabilirim akşam geldiğime zaman iletişime geçsek

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
birazdan işe gideceğim size nerden ulaşabilirim akşam geldiğime zaman iletişime geçsek
Eve çok geç gelebilirim bugün onun için şöyle yapalım, pc açıkken dikkatli şekilde kabloları sokette tarafında oynatın vs gidip gelecek mi ya da şimdi çalışıyor mu en son durumda kaçırdım orayı ? Duruma göre telefon numaramı vereceğim zaten konuşuruz

Top Bottom