Kendim Sharkoon SHP 650 V2 kullanıyorum. Aylardır hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece yük altına girdiğinde ses çıkarıyor onu da kulaklık taktığım için duymuyorum.Sharkoona kötü demem üzerine uyarı puanı alınca konuyu açmak istedim. Hemde genel yargıyı (kendim dahil) yıkalım istedim
Sharkoon psu kullanan var mı? Hangi modelleri iyidir?
SHP V2 kötü onun haricinde şu ürün gibi canavar psular üreteden de bir firma.Sharkoona kötü demem üzerine uyarı puanı alınca konuyu açmak istedim. Hemde genel yargıyı (kendim dahil) yıkalım istedim
Hemen hemen her firmada olduğu gibi gayet normal.Genelleme yapmışsın sharkoon kötü diyerek iyi olan psuları da var kötü olanda var
Çünkü genelde f/p psu istiyor insanlar sharkoon un ucuz psu larından wpm gold zero ve shp v2 falan fiyatları iyi ama alınmaması gereken psu lar f/p olarak zalman var high power var fsp varbenim hatam onu kabullendim zaten neden forumda hiç sharkoon önerilmiyor onu anlayamadım sadece
Sharkoon psu lar bütçe dostu dur paran cikmiyorsa alirsin kullanirsin ne kadar ekmek o kadar köfte hesabi paran varsa daha fazla alternatif psularada yönelebilirsin ama 650w psu yu 400 liranin altinda satıp bu kadar iyi kaç psu var bilemem.Sharkoona kötü demem üzerine uyarı puanı alınca konuyu açmak istedim. Hemde genel yargıyı (kendim dahil) yıkalım istedim
gönlüm seni çözüm yapmaktan yanaydı ama arkadaş asıl soruyu cevapladığı için haksızlık olsun istemedimÇünkü genelde f/p psu istiyor insanlar sharkoon un ucuz psu larından wpm gold zero ve shp v2 falan fiyatları iyi ama alınmaması gereken psu lar f/p olarak zalman var high power var fsp var
Tabii sharkoon kötü marka mı değil
F/p dediğim orta veya alt bütçede en iyisini istiyorlar 500 600 TL gibi