ya bende aynı mantıkla onu alıcaktım sonra vazgeçtim pek bi bilgi bulamadım hakkında castor aldım yabancı kaynaklı forumlar ve youtube yorumlarında okuduğum üzere iyi diyorlar ve öneriyorlar bakalım nasıl çıkıcak
bass seviyorsan Castor, bass editionını alabilirsen çok daha iyi ben denediğimde alınmıyordu bi bak bakalımherkese selam. müzik için hangisini önerirsiniz?
Yukarıdaki satıcıdan mı alıyoruz?dawn'ı aldım, ürünü bulmak zor oldu satıcının adını yazıp sonra modeli yazınca mobil uygulamada anca öyle bulabildim.
edit: headphone factory store satıcının adı
Castor ı ne kadara aldınız hocam bende vergi dahil 288 lira gözüküyorya bende aynı mantıkla onu alıcaktım sonra vazgeçtim pek bi bilgi bulamadım hakkında castor aldım yabancı kaynaklı forumlar ve youtube yorumlarında okuduğum üzere iyi diyorlar ve öneriyorlar bakalım nasıl çıkıcak
263Castor ı ne kadara aldınız hocam bende vergi dahil 288 lira gözüküyor
Bass versiyonu hangisi peki gümüş renk bir de siyah renk var bass olup olmadığı belirtilmemiş?
siyah olan bass versiyon diye biliyorum yine de araştırınBass versiyonu hangisi peki gümüş renk bir de siyah renk var bass olup olmadığı belirtilmemiş?
ben de baktım siyah bass sanırım size sorup emin olmak istedim peki bu fiyatlar uygun mu gerçekten piyasasını bilmiyorum yani kesin değerlendirilmesi gereken bir indirim misiyah olan bass versiyon diye biliyorum yine de araştırın
Bende 600-700 tl olarak gözüküyorCastor ı ne kadara aldınız hocam bende vergi dahil 288 lira gözüküyor
İndirimleri uygulamamışsınızdır ya da yanlış satıcıya bakıyorsunuzdurBende 600-700 tl olarak gözüküyor
ne aldınız hocam müzik için bişey lazım telefona takıcam.İndirimleri uygulamamışsınızdır ya da yanlış satıcıya bakıyorsunuzdur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben siparişi geçtim şimdi 288 e