❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

type c girişinden dolayı kz pisces düşünüyorum , kulaklık hakkında fikri olan var mı? vergiler dahil 639,34TL ye geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

type c girişinden dolayı kz pisces düşünüyorum , kulaklık hakkında fikri olan var mı? vergiler dahil 639,34TL ye geliyor.

ya bende aynı mantıkla onu alıcaktım sonra vazgeçtim pek bi bilgi bulamadım hakkında castor aldım yabancı kaynaklı forumlar ve youtube yorumlarında okuduğum üzere iyi diyorlar ve öneriyorlar bakalım nasıl çıkıcak

ya bende aynı mantıkla onu alıcaktım sonra vazgeçtim pek bi bilgi bulamadım hakkında castor aldım yabancı kaynaklı forumlar ve youtube yorumlarında okuduğum üzere iyi diyorlar ve öneriyorlar bakalım nasıl çıkıcak
Castor ı ne kadara aldınız hocam bende vergi dahil 288 lira gözüküyor

siyah olan bass versiyon diye biliyorum yine de araştırın
ben de baktım siyah bass sanırım size sorup emin olmak istedim peki bu fiyatlar uygun mu gerçekten piyasasını bilmiyorum yani kesin değerlendirilmesi gereken bir indirim mi

Bende 600-700 tl olarak gözüküyor
İndirimleri uygulamamışsınızdır ya da yanlış satıcıya bakıyorsunuzdur

Ben siparişi geçtim şimdi 288 e

İndirimleri uygulamamışsınızdır ya da yanlış satıcıya bakıyorsunuzdur

Ben siparişi geçtim şimdi 288 e
ne aldınız hocam müzik için bişey lazım telefona takıcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,841
Üyeler
184,507
Son üye
mehmetGüneş42455
Geri