Neler Yeni

Shiftdeletenin yeni toplama kasası berbat...

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Game garaj reklamı ancak bukadar olur i3 10100f işlemciye yeni nesil diyorlar, saçma ram kullanıyorlar, düşük fiyat bandındaki sistemde gereksiz yere rgb kasa kullanıyorlar, sisteme 500w fazlasıyla yetebilecekken 650w güç kaynağı kullanıyorlar. @Abdullah Hacıgül abinin sisteme laf edenler nerdeler hepsini shiftdelete izlemeye davet ediyorum...

01Ringo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ Bayram
Game garaj reklamı ancak bukadar olur i3 10100f işlemciye yeni nesil diyorlar, saçma ram kullanıyorlar, düşük fiyat bandındaki sistemde gereksiz yere RGB kasa kullanıyorlar, sisteme 500w fazlasıyla yetebilecekken 650w güç kaynağı kullanıyorlar. @Abdullah Hacıgül abinin sisteme laf edenler nerdeler hepsini shiftdelete izlemeye davet ediyorum...

Ram'i arttırıp düz 1650 eklemişler şaka gibi...

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram'i arttırıp düz 1650 eklemişler şaka gibi...
Kasa çok dengesiz reis bide işin garip yanı youtubede yorumlarda bu sistemi anasını babasını savunur gibi savunan küçük çocuklar var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence berbat olmamış.
çko berbat olmuş
Sinirlenmiştim yüzümü güldürdün allahta seni güldürsün.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Game garaj reklamı ancak bukadar olur i3 10100f işlemciye yeni nesil diyorlar, saçma ram kullanıyorlar, düşük fiyat bandındaki sistemde gereksiz yere RGB kasa kullanıyorlar, sisteme 500w fazlasıyla yetebilecekken 650w güç kaynağı kullanıyorlar. @Abdullah Hacıgül abinin sisteme laf edenler nerdeler hepsini shiftdelete izlemeye davet ediyorum...

Nobody:

Başlık: 4000tl ye alınacak en iyi pc

Normalde:4000tl ye alınabilcek en kötü pc

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

bence bu adamlara göre okey sonuçta bunlar genel olarak telefon inceleme kanalı

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kasa çok dengesiz reis bide işin garip yanı youtubede yorumlarda bu sistemi anasını babasını savunur gibi savunan küçük çocuklar var.

Sinirlenmiştim yüzümü güldürdün allahta seni güldürsün.
Daha geçen Abdullah Abi sistem çıkarttığında laf edenlerin çıkardığı sisteme bak.:D

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Daha geçen Abdullah Abi sistem çıkarttığında laf edenlerin çıkardığı sisteme bak.:D
En çokta piyasada sistemden anlamayan kişilerin abdullah abiye laf sallaması beni deli ediyor

Ram 8'e düşürülüp ekran kartı 1650S yapılırsa belki alınabilir. Onun dışında evet kötü.
Güç kaynağı,kasa felan i fiyat bandında çok abartı.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ

o kadar kötü değil la

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Top Bottom