Shopier den özel baskılı bir sweat aldım hala gelmedi

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
178
2 hafta önce cuma günü sipariş ettim, hadi ilk hafta rahatsız etmeyeyim yoğundur diye aramadım. Tam 6. günde aradım. yarın kargoya verileceğini söyledi. Bu gün tam 11. günü olması lazım, hala bir kargo takip numarası vs.. verilmedi. Kendim için alsam dert etmezdim iade talebi oluştururdum, fakat ayın 26sında arkadaşımın doğum günü vardı onun için sipariş etmiştim. ne yapmam lazım

+ wp den mesajlara da bakmıyor. Aradığımda açtı sadece.

CIMER'e şikayet et. Wp'den de şikayet ettiğini söyle. Iade talebini hemen yerine getirmezlerse THH'ne de başvuracağını söyle.

CIMER'e şikayet et. Wp'den de şikayet ettiğini söyle. Iade talebini hemen yerine getirmezlerse THH'ne de başvuracağını söyle.
Az önce aradım, ilk başta meşgule attı, 5 dakika sonra kendisi geri aradı, nereden sipariş ettiğimi falan sordu, kontrol etti, 1 2 gün içinde kargoya vereceğini, bana ulaşmasının 5 iş gününü bulabileceğini belirtti. Bana 2 gün içinde o kargo takip numarası atılmazsa, dediğin gibi şikayette bulunacağım abi. Teşekkür ederim

Bir kaç sene önce benzer bir durum yaşadığıma Shopier ile iletişime geçmiştim, onlar yardımcı olmuşlardı. Sen de bi dene istersen.

ya bana soracak olursanız her ne olursa olsun fiziksel alışveriş dışında çok fazla alışveriş yapmamaya özen gösterin.

shopier'in kendisine ulaşırsanız sorun daha hızlı çözülecektir

Geri