Instagram Show Yapan influencer Ve YouTuber

Reaksiyon skoru
6,633
Bu bahsettiğin kişiyi tahmin edebiliyorum @Abdullah Hacıgül

Hakkı A....

Yani söylenecek çok söz varda neyse bir şey demiyorum bir insan bukadarmi show pesinde olur ya sırf devletin yalakası olmak için içerikleri vs zaten berbat bide bu yaptıkları show ise iyice kendilerini belli etti yazık cidden çok yazık...... Bu günde yapılacak şey değil.

Madem yardıma gittin bir çok adres var tek tek sende gidip yardımcı olsaydın ne bileyim sırf içerik için bu millete bu yapılmaz.

Oturup, kapalı yerde yatıp, 1-2 powerbank dağıtıp, fotoğraf - video çekip geri dönüyor. Bir iş yapmayacaksan gidip de yolları tıkama be.

Oturup, kapalı yerde yatıp, 1-2 powerbank dağıtıp, fotoğraf - video çekip geri dönüyor. Bir iş yapmayacaksan gidip de yolları tıkama be.
Yani okadar yol gidip sadece 3 5 video kaydı alıp dönmek vs bilmiyorum nasıl bir vicdan var anlamış değilim bir ton adres geliyor bari oralara gidip teyit etse yardımcı olsa vs ne bileyim oda bir ses olsa diyeceğimde neyse...

Yani okadar yol gidip sadece 3 5 video kaydı alıp dönmek vs bilmiyorum nasıl bir vicdan var anlamış değilim bir ton adres geliyor bari oralara gidip teyit etse yardımcı olsa vs ne bileyim oda bir ses olsa diyeceğimde neyse...
İçinden yardım isteği geçtiğini sanmıyorum. Sırf niye yardım etmiyorsun diye tepki gelmesin diye gitmiştir. Video edit yapıp slow motion koymuş birde.

Bu arada gitmemesi de sorun değil zaten. Kimse gitmeyen ünlüleri suçlamıyor. Örneğin çoğu kişi yayın yaparak para topyarak destek oluyor ve tebrik de ediyoruz. Böyle kısa ve bir şey yapmamak için gideceğine para toplasaydın oturup tebrik ederdik seni de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi bu adam onu yapsa da tebrik edilecek bir insan değil de neyse

show olsa yardım derim çok takılmadım da araba da attığı story çokta... der gibi

YEMİN EDERİM TAHMİN ETMİŞTİM.
SON ZERRESİNE KADAR HAKLI ABDULLAH ABİ..

Tiksiniyorum şu adamdan paylaşırsın eyvallah ama insanlara içerik gibi sunmanın ne anlamı var

Bu bahsettiğin kişiyi tahmin edebiliyorum @Abdullah Hacıgül

Hakkı A....

Yani söylenecek çok söz varda neyse bir şey demiyorum bir insan bukadarmi show pesinde olur ya sırf devletin yalakası olmak için içerikleri vs zaten berbat bide bu yaptıkları show ise iyice kendilerini belli etti yazık cidden çok yazık...... Bu günde yapılacak şey değil.

Madem yardıma gittin bir çok adres var tek tek sende gidip yardımcı olsaydın ne bileyim sırf içerik için bu millete bu yapılmaz.
İçeriğine bakamadım ama eğer doğruya cidden bu çok kötü bir şey ya ne diyebilirim ki?

İçeriğine bakamadım ama eğer doğruya cidden bu çok kötü bir şey ya ne diyebilirim ki?
Boşver bakma gereksiz hit verme. Yardıma gidiyoruz diye sürüyle insanla video çektiler sonra 5 parmağımın 5'ini geçmeyen miktarda yardımda bulundular. KOCA KANAL OLARAK.

Boşver bakma gereksiz hit verme. Yardıma gidiyoruz diye sürüyle insanla video çektiler sonra 5 parmağımın 5'ini geçmeyen miktarda yardımda bulundular. KOCA KANAL OLARAK.
Az maaş ödemek için sadece stajyer çalıştıran birine göre servettir o yardım

Geri