Kullanırsın. Şu attığım resimde Y harfi yapmışım.Tahtaya yazı yazarken kullanabilirmiyiz havyayı
vacumlu çekme falan vardı keşke 50 daha erip 3 alsaydın.Beyaz Set 2'yi 112₺'ye aldım. Paylaşım yapan arkadaşa teşekkürler.
O da bir şey mi ben deneme amaçlı kulaklık aldım lenovonun 75lira mı neyfi 150 lira vergi ödedim120 liralık ürüne 110 tl vergi ödemek te ne güzel otomatik vergi sistemine geçilmesi kötü oldu bence, neredeyse %100'e yakın vergi ödüyoruz.
Bende dolarla aynı set 5.35 gözüküyor nasıl 3.88 yaptınız hocam ?Kargoya verildi.
Alıntıyı görüntüle
Set-3 için fiyat değişmiş;Kargoya verildi.
Alıntıyı görüntüle
Hee fiyat değişmiş bende benim hesapla ilgili mi demiştim teşekkürler hocam.Set-3 için fiyat değişmiş;
Subtotal: US $2.45
Tax: US $2.84
Total: US $5.29
Hocam geri sayım vardı dikkat etmemişsiniz.Listemdeki almayı planladığım bütün ürünlerin fiyatı yükselmiş. Haftaya veya öbür haftaya yine fiyatı düşürürler. 2-3 set daha havya alacaktık
2 güne yine geri sayım başlar. 3 aydır aliexpresin dibine vurduk.Hocam geri sayım vardı dikkat etmemişsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimkide kargoya verilmiş.
Deme ya para bitti valla.2 güne yine geri sayım başlar. 3 aydır aliexpresin dibine vurduk.