TALHA MURAT
80+ Silver
Termal mâcun değişimi öncesi :
Termal mâcun değişimi sonrası:
iyi düşmüş sıcaklıklar 65 gayet iyi valorantta benimde öyleTermal mâcun değişimi öncesi :
Maşallah sıvı nitrojen mi döktün kardeşim. Sıcaklık iyi.
Dediğim gibi kuşkum doğru çıktı 30 TL Termal mâcun kullanıyorlar sanırım iyiki almıştım sürdüm klavyenin sağ tarafı ısınıyordu azsa olsa daha çok azaldı.iyi düşmüş sıcaklıklar 65 gayet iyi valorantta benimde öyle
laptop herhalde cihaz laptopsa gayet iyi sıcaklıklarG770 cihaz kendim zalman Termal macunu sürdüm aslında dün cihaz servisten bakımları yapılıp geldi ama benim içime kuşku düştü Termal mâcun aldım 50 TL ye vatandan mâcun sorması videosu zalman mâcun öncesi servis macunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi kuşkum doğru çıktı 30 TL Termal mâcun kullanıyorlar sanırım iyiki almıştım sürdüm klavyenin sağ tarafı ısınıyordu azsa olsa daha çok azaldı.
Excalibur g770.laptop herhalde cihaz laptopsa gayet iyi sıcaklıklar
gayet iyi laptopta benim bile masaüstü o sıcaklıklar normalde laptop daha çok ısınır başka oyunda denedinmi sıcaklıklarıExcalibur g770.
Nvidia performans tarattım gpu ya otomatik oc yaptı sistem ısı değiişmedi.Bende düşünüyorum . Ayar çektim ama fayda etmedi .
Benim normali hayatta o ısılara gelmez . Yanıyor direkNvidia performans tarattım gpu ya otomatik oc yaptı sistem ısı değiişmedi.
Acer nitro 5 mi casper kötü diyip dışlarlar dı şaşırdım.Benim normali hayatta o ısılara gelmez . Yanıyor direk
Amd olanlar 7 nm ısınmıyor . Benim ki intel 14nm ister istemez ısınıyor . Ama bu modelin kasa da kaynaklı biraz.Acer nitro 5 mi casper kötü diyip dışlarlar dı şaşırdım.
Vallaha 1 senelik cihaz 14 nm intel gördüğün gibi ısılar.Amd olanlar 7 nm ısınmıyor . Benim ki intel 14nm ister istemez ısınıyor . Ama bu modelin kasa da kaynaklı biraz.