TrollSlayer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 732
Outlet kahve makinası alınmaz ne yapıldı belli değil paranızı çöpe atmayın
Abartılacak kadar bir soğukluk yok bildiğim kadarıyla süt konusunda süt buzdolabından çıkınca istenilen sıcaklığa ulaşamıyor oda sıcaklığından kullanmak lazım galiba
Çokta bı indirim olmamış kendi fiyatları üzerinden yapmışlar, diğer sitelerde 16 felanzateb sıfır![]()
Siemens Espresso Kahve Makinesi Modelleri ve Fiyatları
Siemens espresso kahve makinesi modellerini sitemizden keşfedebilir, en iyi espresso makinesini teknosa.com'dan satın alabilirsiniz.www.teknosa.com
Yine outlet var fiyat piyasası nasıl bilmiyorum konuyu açtığımda bakmıştım fiyatlarına
Anladım, bütçem 15 bin civarında benimde olabildiğinve en iyi seçeneği değerlendirmek istiyorum yorumlarınızı görünce yardım almak istedim bu konudaBen sonrasında yine bu forumda gördüğüm bir Saeco Sm6585/00 modeli aldım, Siemens'e göre pek çok detay ayar (süt miktarı, kahve miktarı, ayrı ayrı profiller oluşturabilme gibi) sunuyor olması büyük avantaj. Ancak Siemens ile yaptığım kahveler de çok güzel (makine hala evde bu arada). Zaten bu makinelerde güzel bir çekirdekle kahve içtiğiniz zaman, dışarıda içtiğiniz karton bardakla satılan kahveleri içmek istemiyorsunuz. Herkesin söylediği gibi Siemens'teki en büyük eksiklik içeceğin sıcaklığının ayarlanamaması. Ama çok sıcak çay içen birisi olarak ılık kahve beni rahatsız etmiyor (sütlüler, sütün sıcaklığına göre ılık olabiliyor).
Evet süt olayı öyle bende makine arıyorum çok sıcak içen birisi değilim, önerilerinizi değerlendirmek isterimEğer sütü dolaptan kullanırsanız ılık bir köpük yapıyor tüm makinelerde durum böyle kullanım talimatlarında da yazıyor. Normal dışarıda durmuş paket açtığınızda gayet içilemeyecek kadar sıcak oluyor. Philipste var mı bilmiyorum ama siemens her açılışta ve kapanışta kendisini temizliyor size sadece kullanım sıklığına bağlı iç temizlik kalıyor. Hazır olarak 8 çeşit gösteriyor ama sertlik ml ve miktar ayarlamaları tamamen size bırakılmış istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Philipsteki 16 tane hazır ayarların çoğu oran değişimleriyle geliyor bir farkı yok.
www.beko.com.tr